fredag 31. juli 2015

Grovinngang

Eller mudroom, gjørmerom...

Mange bruker grovinngangen som kombinert vaskerom og inngang. Som jeg har skrevet tidligere så valgte vi å ha vaskerommet i andre etasje siden vi har alle soverommene der. Vi valgte å legge opp til at vi kunne sette inn vaskemaskin her nede alikevel. Vi endte opp med å sette inn en med en gang. Greit å ha til utetøy og skitne arbeidsklær.

Her kommer noen bilder fra grovinngangen. Litt vanskelig å få tatt bilde av rommet siden det er langt og smalt. 6,7 meter x 2,3 meter. Her har vi en liten innredning med vask, 4 meter med garderobe som er 3 meter høy. Masse oppbevaringsplass. Deilig å slippe å pakke opp og ned vinter og sommer klær for hver sesong.


Garderoben, innredningen og sittebenken er fra Hamran kjøkken og er modellen Storåsen malt i Hamran grå. På garderobeskapene er det flush sokkel og foringer.





Deilig med sittebenk når man skal på med skoene. Listene hvor knaggene henger har hubsen laget ut av vanlige lister med rette kanter.



Skuffer til votter, sjerf, luer og slikt er helt supert og anbefales. I skapet til venstre et er det skohyller.



Har prøvd så godt jeg kan å gi et lite inntrykk av hele rommet, men det er som sagt langt og smalt så det er ikke så lett...


Det blir veeeldig mye grått, hvitt og svart hos oss. Så det var deilig med noen bilder med litt farge på. De er kjøpt på Etsy og selgeren heter Katie Daisy. Elsker bildene hennes!


Den første døren til venstre er inn til teknisk rom og den andre er en bitteliten WC. Den grå døren går ut.


Takk for titten...Veldig koselig at noen henger med og kikker innom selvom det har vært en laaaang pause!

Deler noen bilder av badet i 1. etasje neste gang!

Nyt sommeren!

mandag 27. juli 2015

Skafferi

I tilknytning til kjøkkenet er skafferiet. Det ble veldig greit. Her har vi en ekstra frys med isbiter. Anbefales!
Rommet er ikke stort så det var ikke godt å få bilder av det, men fikk nå tatt noen. Vi har høyskap på den ene veggen, med ca 45 cm dybde. Veldig greit at skapene ikke er dypere enn dette, så forsvinner ikke ting bakerst. Vi har også mikro inni et av skapene. Kunne ikke helt gi slipp på den...Ellers så har vi mye kjøkkenutstyr, store gryter, tomflasker, diverse mat og bakevarer. Det er nesten et lite lager, hehe. Også har vi julepynt og litt annet diverse i de øverste skapene.








Innredningen er modellen Storåsen fra Hamran kjøkken.

Neste rom: Grovinngang.