fredag 31. juli 2015

Grovinngang

Eller mudroom, gjørmerom...

Mange bruker grovinngangen som kombinert vaskerom og inngang. Som jeg har skrevet tidligere så valgte vi å ha vaskerommet i andre etasje siden vi har alle soverommene der. Vi valgte å legge opp til at vi kunne sette inn vaskemaskin her nede alikevel. Vi endte opp med å sette inn en med en gang. Greit å ha til utetøy og skitne arbeidsklær.

Her kommer noen bilder fra grovinngangen. Litt vanskelig å få tatt bilde av rommet siden det er langt og smalt. 6,7 meter x 2,3 meter. Her har vi en liten innredning med vask, 4 meter med garderobe som er 3 meter høy. Masse oppbevaringsplass. Deilig å slippe å pakke opp og ned vinter og sommer klær for hver sesong.


Garderoben, innredningen og sittebenken er fra Hamran kjøkken og er modellen Storåsen malt i Hamran grå. På garderobeskapene er det flush sokkel og foringer.

Deilig med sittebenk når man skal på med skoene. Listene hvor knaggene henger har hubsen laget ut av vanlige lister med rette kanter.Skuffer til votter, sjerf, luer og slikt er helt supert og anbefales. I skapet til venstre et er det skohyller.Har prøvd så godt jeg kan å gi et lite inntrykk av hele rommet, men det er som sagt langt og smalt så det er ikke så lett...


Det blir veeeldig mye grått, hvitt og svart hos oss. Så det var deilig med noen bilder med litt farge på. De er kjøpt på Etsy og selgeren heter Katie Daisy. Elsker bildene hennes!


Den første døren til venstre er inn til teknisk rom og den andre er en bitteliten WC. Den grå døren går ut.


Takk for titten...Veldig koselig at noen henger med og kikker innom selvom det har vært en laaaang pause!

Deler noen bilder av badet i 1. etasje neste gang!

Nyt sommeren!

4 kommentarer:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Love it! Det er så fancy og storslått, lekkert mudroom! ;)

Unknown sa...

Så fint!
Her er det og veldig smal gang, så skulle gjerne hatt en slik sittebenk med plass til sko under:)
Kan jeg spørre hvor den er kjøpt? :))

Lekkert med grått og jeg digger skapet, det så veldig praktisk ut!

Ha en fin søndag:)

Unknown sa...

Åh så fint ni får det! Guld att du också jobbar där i Hamran kjøkken ;-) Så lite rabatt bler det väl? ;-) Men dessa vackra lampor i taket...vart hittar man dessa? Ursnygga!! Kram

Safa Sadat sa...

Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne i lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

E-post: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +34631686040