mandag 25. juni 2012

Takk Ikea!

Ooo, du hjelpes, nå ble jeg borte igjen gitt! Får jeg lov til å ta den dataunnskyldningen igjen...? Det er egentlig det som har vært problemet. Pc uten høyreklikk og strømkabel som er litt på halvfire og trenger kjærlig omsorg for at pcen skal få nok strøm. Huff, de dagene er heldigvis over og jeg har oppgradert til noe nyere og nå har jeg endelig litt kontroll igjen. Skal nok ikke skryte på meg at det blir super mye oppdatering her i sommer siden det er ferie og forhåpentligvis strålende sol og varme på vei.

Dette innlegget blir bare for å varme opp litt siden jeg har vært borte så lenge. Det verste er at det har ikke skjedd stort siden sist heller. Jo, jeg har begynt i ny jobb forresten, kan det være unnskyldning nummer to..?

Uansett, her kommer et lite tips som dere kanskje har oppdaget for lenge siden? Ser at den ikke merket med "nyhet" så det er helt sikker bare jeg som ligger laaangt etter. Men siden jeg liker organisering så må jeg dele dette bare for å skryte litt og late som jeg har superkontroll på alle papirene(Gulvet ved siden av sengen og toppen av skapet kan jeg heldigvis velge og ikke fotografere)

Møt min gamle venn papirsamleren med kun to hyller...


Møt min nye venn Kvissle...


Han har hele 5 hyller og jeg storkoser meg med all plassen. Ser nå for meg at kjøkkenbenken ikke trenger å ha sin faste stabel med papirer. Ønskestenkning kanskje?


Veldig, veldig godt fornøyd med lille Kvisslevennen!

Ønsker dere alle en fin mandagskveld!

1 kommentar:

Lisette sa...

Ikea er en bra ting vett;) la meg som følger her! Ses hos meg?