mandag 22. juni 2015

Jeg er her enda

For de av dere som har fulgt med på Instagram så har dere sett at det har skjedd litt siden disse bildene ble tatt. Sist gang jeg blogget var 20. november. det er faktisk 7 måneder siden nå. 

Jeg har jo likt veldig godt selv å lese byggeblogger og funnet masse inspirasjon der. Det skjer jo i blant at bloggen plutselig stopper opp og man ikke får sett det ferdige resultatet. Det syntes jeg er så kjedelig og har tenkt at det skal ikke jeg gjøre. Huff, men nå ble det en lang pause alikevel da...

Som sagt så har jo de som kikker litt på Instagram sett at vi er i hus. Jeg oppdaterte bloggen 20. november. Lørdag 29. november var planlagt utvask av huset og innflytting. Kvelden før, da vi hadde lagt oss, begynte jeg å merke at ting var litt anderledes. I halv åtte tiden kjørte vi til Flekkefjord og kl. 23. på kvelden kom lille gutten vår Luka til verden. Terminen var egentlig onsdag uken etter så vi tok jo en sjans på at vi skulle rekke det. Lørdagen, en uke etter ble det derimot innflytting. Jeg vil ikke anbefale å flytte midt oppi fødsel og en uke gammel baby. Men må man så må man:-) Fordelen er kanskje at man slipper litt unna vasking og bæring...ajajaj. Godt vi hadde mye god hjelp!

Selv om det er gått 7 måneder så er ikke huset helt ferdig. Vi fokuserte på å få noen rom helt ferdige før vi flyttet inn. Enda mangler det lister rundt rekkverk i trapp, lister på soverom(vårt og gjesterommet er ferdig) og vaskerom og bad i 2. etasje. Pluss mange småting rundt forbi. Rekkverket laget mannen og det kom opp kvelden før barnedåpen, 5. april. Men det mangler fortsatt litt der også. Vi hadde nok kommet litt lenger, men Hubsen kuttet av nesten hele lillefingeren på høyrehånden i vedkløyva. Så ble det gips noen uker og nå som det er litt fint vær er fokus på hagen og bilgarasje.

Nå tenkte jeg at jeg ville dele noen bilder fra noen av rommene i huset i noen innlegg. Jeg håper jeg at jeg får vist frem hele huset etter hvert. Vi er veldig godt fornøyde og trives så godt! Først legger jeg fortsettelsen fra de siste bildene og til vi kom i hus...(noen mobilbilder av litt dårlig kvalitet, beklager...)Neste innlegg: Ferdig kjøkken.

3 kommentarer:

Caroline Alpgård sa...

Stort grattis till bebisen :-) En liten sötnos! Grattis också till inflyttningen! Ser jätte fint ut och ser fram emot fler/många bilder :-)

Villa Lindås sa...

Gratulerer så mye med baby og med innflytting! :-D Gleder meg til å se mer av det flotte huset deres! :-)

Fasonblog sa...

Så roligt att se era framsteg och stort grattis till bebis! Det ska bli spännande att se fler bilder framöver :-)