tirsdag 23. juni 2015

Kjøkken

Så noen bilder av vårt høyt elskede kjøkken. Vi er så utrolig godt fornøyde. Det er et Hamran kjøkken. Jeg jobber med å tegne og selge kjøkken der og det har vært lærerikt å være kunde også. Det endte opp med at vi bestilte alt av innredning til huset fra Hamran. Budsjettet var jo egentlig Ikea på alt annet en kjøkkenet. Men så fikk jo litt hastverk med å komme oss i hus og vi hadde nok hatt en del uker(!) med kveldsskruing skulle vi kjøpt alt der...Så da var det veldig greit at alt ble tilpasset på mål og kom ferdig sammensatt. Det gjorde jobben litt lettere og raskere for oss slik at vi hadde sjans til å komme oss i hus. 



Bildet over er tatt fra stua og inn på kjøkkenet. Vi valgte å ha et stort spisebord inne på kjøkkenet i stedet for spisestue. I tillegg har vi barstoler ved øyen. Har enda ikke fått kjøpt stolene vi vil ha. De er det leveringsproblemer på hos Ikea. Så da har vi to stykker som vi hadde da vi bodde i Grimstad.


Luka sitter og følger med



Spisebordet er fra Novasolo.no, spisestolene fra Møbelringen og lampene fra Tine K.













Neste innlegg: Skafferiet

5 kommentarer:

Fasonblog sa...

Vackert!!

Villa Lindås sa...

Kjempelekkert - Virkelig et drømmekjøkken!

Unknown sa...

vackert, vackert och vackert!! Super fint alltihopa!

Eli sa...

Nydelig kjøkken! Vi skal pusse opp kjøkkenet i sommer, og jeg gleder meg sånn! :) Nå bor vi i en liten bygårdsleilighet - så helt drømmekjøkkenet blir det nok ikke. Men det blir vertfall mye bedre enn det vi har nå. Hehe. Og så er det jo så gøy å kunne planlegge å velge helt selv! :)

Anonym sa...

Vakkert kjøkken! Jeg er på jakt etter en benkeplate i sort, men det er vanskelig å velge materiale, type osv... Hvilken benkeplate er brukt her?