mandag 19. oktober 2009

Hekle, hekle, hekle!

Da har jeg hatt en herlig helg i urbane Oslo:P Man merker man har vokst opp i en liten by med 7600 innbyggere, når man blir helt overveldet over hvor mye folk det er ute på kvelden. Det var jo flokkevis med folk OVERalt. Jeg har riktignok vært i Oslo før, men kunne ikke huske det var så mye folk. Ser bare så mye folk i Lyngdal på nattåpent:P

Jeg liker virkelig Oslo. Kunne veldig gjerne bodd der ett par år, spesielt siden jeg hører rykter om loppemarkeder hver helg:P Hovedgrunnen til at vi var der var på grunn av konsert med Gaither. Jeg hadde aldri hørt dem før og var litt skeptisk, spesielt når det bare var middelaldrende så langt øyet kunne se:P Men det var riktig så bra! Veldig positivt overrasket. Musikk som varmet mitt hjerte. Humor som fikk meg til å le høyt, og herlig selskap ved min side!

Den lange reise var virkelig verdt ei helg i storbyen og jeg fikk selvfølgelig heklet litt på veien også. Stort sett det jeg gjør for tida:P

En av grunnene til at det har blitt så mye hekling er at jeg har vært så heldig å få mange små babyer i mitt liv igjen. Alle de tre brødrene til Tor Vegar har/skal få barn. Lille Aleksander kom som en fantastisk overraskelse inn i vårt liv på selve St. Hans. Lille Rebekka kom i september og det kommer en liten en i Tromsø rundt nyttår. Vi kunne ikke vært heldigere! I tillegg har Siv Una fått en liten i helga:) Lille Levi kom fredag 16 og jeg har vært og besøkt de i kveld. Den nydeligste lille baby:) På grunn av alle disse små gledene får jeg virkelig heklet fra meg og mange babyklær har blitt heklet i det siste. Har bare tatt bilde av akkurat det siste da. Ååå så moro det er!Disse små sokkene fikk Rebekka, men var vel ikke mange dagene før de var for små:) De samme sokkene i blått til Levi:


Har holdt på å hekle på denne jakken til Sivs lille baby Levi. Her er alt heklet og klart til å settes sammen. Greit tidsfordriv på bussen:)


Her er den helt ferdig. Tror Siv Una ble fornøyd:) Str. var 3-6 mnd da, så han får nok ikke brukt den riktig enda.
Så herlig å endelig ha noen små å hekle til!
-Silje-

Ingen kommentarer: