tirsdag 6. oktober 2009

Jeg blogger igjen!


Heihei:D

Da har jeg funnet ut at jeg skal begynne å blogge igjen. Ble ganske dårlig sist gang jeg prøvde. Denne gangen har jeg nytt pågangsmot hovedsakelig fordi jeg har heller lite å finne på kveldstid i Stavanger(bortsett når Siv Una tar vare på meg) og bruker mye av tiden på å sitte og kikke på andres blogger:P Så utrolig mye interessant! Masse vas også, men det er jo det som er artig!

Jeg fant plutselig en side med haugevis av husbyggerblogger: http://www.vibyggerbolig.no/. Kjempe moro å sitte å kikke på disse. Mange tips og mye inspirasjon. Spesielt artig visst jeg finner noe lignende på det Tor Vegar og jeg har tenkt å bygge. Ellers har jeg funnet haugevis av blogger med interiør og forskjellige husløsninger. Jeg lagrer bilder for harde livet så vi har masse å se på når vi skal finne ut hvordan huset skal innredes. Først å fremst å skal vi fikse opp leiligheten som Vegaren har kjøpt i Grimstad neste sommer. Mye å glede seg til rett og slett.


Stor klem fra Silje

3 kommentarer:

Linda Sløgedal & Svein Arild Stallemo sa...

Så koselig Silje! Du er skjønn:) blir spennende med gifting og innredning av hus/leilighet!

Kristiiin sa...

Hei nabo!! Skal du flytte til grimstad?? så gøy!! da er du jo rett borti her:) Grimstad er jo bare en kjempefin by!
alles gut eller? ;)

Silje sa...

Ja det skal jeg vettu:D Var der litt når Tor Vegar bodde der det halve året:) og syntes det er kjempe kosli der. Gleder meg kjempe masse:D godt å ha deg i nærheten:) Fint her, bortsett fra litt skolelei nå:P og med deg?