lørdag 5. desember 2009

Dette varmer mitt julehjerte

Nå har endelig desember kommet og vi har fått den første snøen. I hvert fall første gangen for meg her i staden. Jeg begynner å komme i julestemning og har faktisk nesten handlet alle gavene.

Det er så mange gleder i desember. Kjenner jeg elsker denne måneden. Lille byen vår er pyntet med nydelig julelys og det varmer virkelig mitt hjerte!

Nå har jeg bare to eksamener igjen, muntlig og skriftlig i tysk:-/ skremmende. Men jeg kan se frem til å bli ferdig og få juleferie. I tillegg får jeg besøk fra mine herlige Torunn og Camilla. DET gleder jeg meg til! Da blir det juleshopping og kos før vi reiser tilbake sammen.

I tillegg har jeg tatt opp igjen heklingen på oldemorsteppet. Jeg må innrømme at der er over 1 år siden jeg begynte. Jeg hadde 80 lapper og nå har jeg fått sydd det sammen og begynt å hekle flere. Satster på jeg skal bli ferdig med det til den nye leiligheten i hvert fall:P Ellers har jeg fått handla garn og begynt å hekle litt forskjellig juletrepynt og julegaver. Det varmer mitt hjulehjerte!ÅÅÅ! hvor herlig det er med jul! I tillegg kommer alle vennene hjem fra studentbyene. Herligere kan det ikke bli:)

Silje

2 kommentarer:

Miss Mette sa...

Hei
Kom over bloggen din via Interiør Blogger på Facebook. Koselig side du har :o) Ønsker deg fortsatt en fin kveld. Klem fra Mette

Tinnar och torn sa...

Hejsan!
Tack för dina fina ord.
Kram Petronella