mandag 23. april 2012

Vimpelrekke i papir


Vimpelrekker er i vinden og det er ikke rart fordi det er jo så flott og dekorativt. Mange syr med stoff og noen bruker papir. Jeg tenkte jeg skulle lage en laaang en og da var det uaktuelt å lage den med stoff. Jeg tenkte å bruke papir, men det blir jo fort veldig mye dill, klipping og liming. Da jeg så at thebusybudgetingmama(en amerikansk blogg jeg kikker innom i blant) hadde brukt symaskinen ble det plutselig litt mer overkommelig.

 
Kjøpte en blokk med 25 ark. Søte sant? Kostet vel rundt 150  kroner så det blir ikke så gal pris per ark.


Tegnet fort opp i paint hvordan jeg delte hvert ark.(Derfor det ser litt skeivt ut her) Da ble det ti like store vimpler på hvert ark.


Brukte 16 ark til sammen så det ble ca en 16 meter lang vimpelrekke. Lurte litt på jeg skulle delt den opp i flere deler, men nå ble den sammenhengende.


Jeg la dem i ønsket rekkefølge.


Og så var det bare å sy sammen.

 Her ligger alle ferdig sydd sammen. Tok ikke mer enn litt over en time. Lurer på hvor mye tid jeg hadde brukt om jeg skulle dillet med lim eller teip. Hjelpes! Nei, dette var raskt og effektivt også håper jeg jo bare at det holder greit. Papiret er veldig stivt så tror det skal en del til før det revner.

Skal ikke bruke de på ei stund enda, men når jeg henger de opp kommer bilder!

Silje 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så lur måte å gjøre det på!
Vakre ark du har brukt.
Klem

Notre-de-maison/Mamma til tre sa...

For en utrolig (!!!) god idé! Kjempesmart! Kan jeg kopiere deg på den? Takk for flotte steg for steg bilder! Hvis du vil, så kan du jo ta en titt på min give away, kanskje det er noe for deg? Ha en fin kveld!

Bettum Villa sa...

Skal man lage en lang vimpel så er dette virkelig måten å gjøre det på. Sparer sååå mye tid! Men synes også det er fint med de som har litt ekstra dill på seg og de som er sydd i stoff. Men da skal man ha godt med tid ;).
Klem Madelén

Frk. H sa...

Har også brukt denne metoden, den er genial! :-)

Gleder meg til å se dem når du har hengt dem opp, dekorativt.

Klem Jeanette

Villa Fagerbakken sa...

Kjempelurt...Og så fine de ble!
Ønsker meg symaskin...
Klem Iris

Caroline Alpgård sa...

Underbara mönster! Känner igen dom för det är "Tilda" eller från Panduro Hobby. Har ni också Panduro i Norge? Har du i så fall sett tygerna från Tilda? Så söta :-) Kolla in mina vimplar om du vill under maskinbrodyr. Nu vill jag se en liten uppdatering från dig!
Caroline