søndag 4. desember 2011

Arm og skulder på dåpskjolen

Først og fremst vil jeg bare takk for fine kommentarer jeg får her på bloggen og takke for alle som kikker innom. Det setter jeg veldig pris på og det er jo gøy at noen liker det jeg viser frem! Jeg trives veldig godt i denne bloggeverdenen selvom jeg ikke alltid er like god til å oppdatere eller kommentere. Vil jo ikke at det skal være et press heller, det skal jo være gøy å blogge og det er det! 

For litt siden fikk jeg et spørsmål angående dåpskjolen. Hun lager den samme og lurte på hvordan jeg hadde gjort det med skulderen. Jeg syntes også dette var litt vanskelig å forstå. Bildet i oppskriften viser heller ikke så godt hva som skal gjøres. Jeg er ganske sikker på at jeg har gjort det riktig...Tenkte jeg skulle vise bilder og håper det kan hjelpe deg Gunniss! Men må jo si med forbehold da, men ta en kikk og se om det gir mening for deg...

Her har jeg begynt på arm nummer to(for andre gang). Det ble litt feil med rillene og de må jo være identiske! Det er blitt mer mønster i min dåpskjole siden jeg begynte feil med å bare hekle i den bakerste maskebuen. Hadde kommet så langt at jeg bare beholdt det slik.

Sydde sammen armen på under siden og sånn at det passet inn i "hullet" hvor det ikke er heklet.

Som sagt så håper jeg det er slik den skal være. Kan jo være noen andre også lager denne dåpskjolen og lurer på det samme så tenkte det var like greit å legge det ut her på bloggen.
Hadde dere en fin lørdag da? Som jeg skrev så var jeg i Sørlandsparken og handlet. Fikk kjøpt noen julegaver og kjenner jeg koser meg med julehandlingen i år. Vil helst bare vente med resten i tilfelle snøen kommer. Det er så koselig å handle julegaver da. 

Var også en tur på Stoff og Stil og fikk kjøpt noe stoff. Så planen i dag er å sysysy. I går begynte på en elefant jeg har funnet oppskrift  på. Kjempegøy! Viser bilder når jeg er ferdig. Har fått skikkelig sydilla nå.

Ha en god andre søndag i advent!

Silje

1 kommentar:

Gunniss sa...

Viss du sender e-post adressa di så kan eg sende bilde av kjolen min. gunnidas@hotmail.com