torsdag 14. februar 2013

For en drøm!

Jeg syntes det er veldig gøy å lese blogger om husbygging. Det er så spennende å følge med i prosessen og se hvor flott det blir til slutt. Det er også lærerikt å lese andres erfaringer og se hvordan de har gjort ting. Derfor blir jeg så glad når jeg kommer over nye husbyggerblogger. I helgen som var kom jeg over en del svenske blogger, og for noen flotte hus.

Det var spesielt en blogg som gjorde meg nesten målløs. For et prosjekt og ikke minst for et resultat. Jeg legger ved noen smakebiter og hvis dere liker det dere ser må dere sjekke ut bloggen Den Vita Drömgården. Ja, for det er virkelig en drømmegård. Nei, jeg har ikke flere ord, målløs, rett og slett. Dere må sjekke den ut selv.

Så gjennomført og helt utrolig flott!

For å se flere bilder og lese om byggeprosessen av dette nydelige huset, stallen og mye mer kan du klikke på linken under:


Jeg drømmer meg bort litt til før leggetid!

God helg, i morgen!


6 kommentarer:

Anne sa...

Den bloggen har jeg vært innom noen ganger også...kjempeflott!! :) Inspirasjon får man aldri nok av :) Jeg finner for tiden mye interiørinspirasjon på finn.no. Søk på de dyreste leilighetene...utrolig mye fint som man kan drømme seg borti :)

Klem Anne

ingridsboble sa...

wow! Ja dette var noe utenom det vanlige :) Takk for tipset! Vi føler mer og mer ting kommer på plass i vårt hus, men har nå fortsatt en del detaljer igjen...

Endelig fredag - den beste dagen syns jeg!
Ønsker deg en flott helg :)
Ingrid

Lykkeliten sa...

For en fantastisk blogg, og så lekre bilder! Takk for tipset, -er ikke så utpreget interessert i interiør, men skal følge denne definitivt! (i tillegg til din fra før vel å merke ;o)

Heidi Mikalsen sa...

Så morsomt at du liker min blogg og at du deler med deg til andre. Håper jeg kan inpirere og komme med tips.
Önsker deg en kjempekoselig söndag!
Beste hilsner fra
Heidi på "Den Vita Drömgården"

Maria at inredningsvis sa...

OMGGG vilket vackert hem:) så vill jag bo med en massa hästar haha

Om du vill se ett coolt hem i Skåne..kolla in min nya post:)

ha en skön vecka

LOVE Maria

Maria at inredningsvis sa...

Tack för fina ord:)

Vill du se undeerbara pics på NZ...kolla in min nya post:)

Ha en underbar helg söt

LOVE Maria