torsdag 14. mars 2013

Da idyllen enda rådet...

Nå som de melder enda mer snø her på sørlandet kjenner jeg at jeg trenger litt vår og sommerstemning. Deler noen flere bilder fra tomta vår fra den tiden da den enda var "hel" og urørt...

Det første bildet er tatt nede fra veien og huset vårt vil stå ca der hvor det lille røde står(det er borte nå).


Nedenfor ser dere hagen som ligger foran huset. Ikke så godt å se hvor grensen går, men hagen vår går ikke helt ned til veien.


Naboene våre! Litt gjemt bak alle treene.


På bildet nedenfor ser dere hva som er på baksiden av huset. Huset vil ligge til høyre i dette bildet. Der blir hovedinngangen. Så egentlig blir det en rundkjøring midt i dette bildet. Vi får se hvordan det blir til slutt, men det er nå planen...


Så hvis du står midt i bildet over og snur deg til høyre så ser du huset som stod på tomta. Vårt hus blir stående ca likt som dette, men litt større format og litt annen vinkel.


Hvis du nå snur deg til høyre så ser du rett mot den lille skogen vår(som mamma og pappa nå sitter og fyrer på). Her blir det etterhvert verksted og garasje, ikke helt klart når det vil komme. Hus først!


Bildet under ser du også litt av skogen og litt av "bakhagen" vår... Tomta vår går bort til steingjerdet.


Bildet under er tatt av skråningen ned mot veien. Ikke helt klare på hva planene blir for den.


Kanskje bildene bidro litt til vårfølelsen? Eller var det bare fristing? Jeg kjenner jeg begynner å bli litt klar for sol og varme nå. Og grønne trær! 

Ønsker dere alle en finfin helg uansett vær!

3 kommentarer:

Ymmeli sa...

Så utrolig flott sted å sette et hus. Du er så heldig. Lykke til videre, snart er våren her.

Marthe sa...

Det ser helt fantastisk ut! Hurra for valget dere har tatt:-) Forstår at det er litt skummelt, men jeg krysser alt jeg har for at du kommer til å stortrives med god plass og nydelig utsikt:-)

Og gjett om disse bildene fikk meg til å lengte etter vår!! Åhhh:-)

Caroline Alpgard sa...

Underbar natur! Man blir så sugen på lite sol och värme :-)