torsdag 7. mars 2013

Her skal vi bygge og bo

Nå syntes jeg det er på tide å skrive litt om vårt fremtidige prosjekt. Ja for fra høsten av blir vi husbyggere. Jeg har ikke skriblet noe særlig om det på grunn av jobb og flytting og diverse. Men nå er alt ute og da må jeg jo begynne å oppdatere bloggen litt.

Vi gleder oss masse! Det har vært en lang prosess for mannen å overtale meg til at dette er plassen vi skal bo på resten av livet. Jeg som er harbarka Lyngdalspatriot var det nok ikke veldig lett å selge inn denne plassen til. Det har vært følelser frem og tilbake, men nå gleder vi oss like mye begge to! Jeg som kommer fra byggefelt(det beste byggefeltet man kunne vokst opp i) gleder meg faktisk litt til å bo "på landet". God plass rundt seg og man kan gjøre som man vil(nesten). Jeg lurer jo litt hvordan det blir å bo på en så liten plass, men en ting er sikkert, folket som bor der(de jeg kjenner til nå) er fantastiske og det er godt å vite. 

Så her er det, dette blir min utsikt for resten av livet.


Nå må det jo sies at det bare er 20 minutt til mitt kjære Lyngdal så jeg lider ingen nød! Ønsker å vise bilder fra prosessen og håper dere vil følge med. Det blir gøy å endelig kunne skrive om dette! Følg med, følg med!

Ønsker dere en fiiin helg i morgen!

8 kommentarer:

My Dream sa...

Gratulerer :) fineste utsikten!!! detta blir GØY å følge med på...

Klems Diana.

Vårt Hus sa...

Så gøy! Gratulerer ;) Det er udiskuterbart at Oftebro er verdens beste plass og vokse opp. Men av erfaring kan jeg fortelle deg at det er ganske deilig å bo på landet også :) Gleder meg masse til å følge med på prosessen :)

Fru Andersen sa...

Det var en fin plass! Det blir sikkert kjempegøy å bygge hus, lykke til med alt i prosessen. Blir moro å følge med :-)

God helg!

Lithe sa...

Så spennende! Husbygging er gøy og slitsomt :)Blir spennende å følge med! God helg :o)

homebyCaroline sa...

Oj vad vackert! Där vill jag också bo ;)

Ha en fin kväll!

charm design sa...

woooow for en vakker tomt.Dette kommer helt sikkert til å bli et perfekt sted å bo.Jeg elsker landlige tomter.
Masse lykke til
Klem Heidi
(takk for kjempe hyggelig kommentar hos meg)

Synne sa...

Dette må jo være et perfekt nabolag:) Kanskje det snart kan kalles et byggefelt?

Renate sa...

Ser jo helt fantastisk ut! Hvor er dette henn? Har komt borti bloggen din noen ganger pga kjøkkenposten du skrev med kjøkken som har uttrukket sokkellist og diverse. Har du sett noe mer på dette? Prøver å finne et til en grei pris, men det er liksom ingen som nærmer seg IKEA sine priser...