lørdag 7. desember 2013

Litt forelska


Da var det endelig på tide med en liten oppdatering!

Først og fremst God Jul! For en herlig tid! 

Beklager så mye at det drøyer mellom oppdateringer, men som jeg skrev på forrige innlegg så har det ikke vært det store som har skjedd. Det som også er litt vanskelig er å få tatt bilder når det er mørkt før og etter jobb. Men etter jobb i dag så fikk jeg tatt en tur opp. Jeg skriver jo mye denne bloggen om husbyggingen for at det kan være gøy å gå tilbake å se bilder fra hele prosessen. Det er jo også kjempegøy å dele med dere også! 

Har lagt med mange bilder av litt diverse forskjellig. Nå som stilaset er tatt ned har det blitt som et nytt hus. Jeg er litt forelska...
Overbygget over hoveddøren blir nok ikke satt opp før til sommeren, håper det blir fint.Midlertidig utelys og midlertidig trapp.

Vi har planer og håper vi får gjort ferdig verandaen snart.
Vi har fått opp de siste veggene i første etasje også. Under ser dere først badet, så teknisk rom også en bitteliten wc helt innerst rett ved inngangsdøren til grovinngangen.


Skafferiet på kjøkkenet er også kommet opp. Her har vi laget en liten nisje hvor det blir en liten arbeidsplass til Mac og diverse. Gleder meg til å ha macen på kjøkkenet, det blir fantastisk!Her skal spisebordet som jeg la ut bilder tidligere så. Vi skal ikke ha spisebord, men heller et stort spisebord på kjøkkenet.


Peisen som skal mellom de to stuene er også på plass. Vi har vært mye frem og tilbake når det kommer til det. Vi vurderte lenge de flotte peisene fra peisselskabet, men valget falt til slutt ned på denne. Denne har vannkappe slik at mye av varmen går til å varme opp varmtvannet. Det som er litt mer tungvint nå er at vi kan ikke bare bygge den inne med gipsplater så her må det en ny plan til!


På bildet nedenfor står jeg på verandaen ut ifra soverommet vårt. Utsikt mot elva og Gyslandsfamilien.


På bildet under står jeg med ryggen mot soveromsdøren vår. Dette gulvet skal vekk, så her vil det bli åpent ned i hallen.


Veien videre inn forbi huset vårt. Vinterstemning!
Planen fremover nå er gulvvarme i 2. etasje, sentralstøvsuger og ventilasjon. Ikke det gøyeste...

Jeg skal avspasere en uke før jul og da håper jeg å få kommet i gang en del med isolering av 2. etasje. Tror det kan bli litt gøy siden man i hvert fall ser at det skjer noe. 

Jeg får nok en del opplæring av hubsen, men gode tips om isolering mottas med takk;-)
5 kommentarer:

Anno 1924 sa...

Så spennende å følge med på oppussingen! Det blir så flott!! Skjønner godt at du er forelsket etter at stilaset ble tatt ned:)) Ha en fin 2. søndag i advent! Klem

Caroline Alpgård sa...

Hej, du skriver att det inte händer så mkt. Det tycker jag nog allt att det har! Det blir kjempe fint!! När beräknar ni kunna flytta in?
Ha en fin dag.
Caroline

Villa Agnes sa...

Skjønner godt at du er forelsket! Huset er helt fantastisk! :)

Jeg har nettopp tatt svart belte i isolering. Og det er ikke vanskelig.
Vi har et sånt bord til å kappe på, og det er gull verdt. Det vil jeg tro dere kommer til å ha også. Da går det så det suser.

Vi er også i en sånn "kjedelig" fase nå. Hvor det ikke er noe å ta bilder av egentlig. Og så er det jo mørkt så tidlig.

Men neste uke derimot! Da kommer AGA og kjøkkenet på plass. Da begynner vi å snakke! :-)

Villa Wikan sa...

Oh lord og halleluja for en fantastisk nydelig hus! Jeg vil også bygge nytt!! ;-))
Kos deg med husbyggingen.
Klem Linn

Tshirtify sa...

Fantastiskt fint hus, och ett perfekt läge