onsdag 15. januar 2014

Hale Navy


Godt nyttår!!!

Jeg er bare innom en tur for å dele litt inspirasjon. Kunne tenkt meg den ene stuen i denne nydelig fargen fra Benjamin Moore. Hale Navy. Så var det bare å lete og lete og se om jeg finner en lignende i ncs kodene. Skal jo være mulig det. MEN, så er det jo en stund til vegger skal males og dere skal ikke se bort ifra at jeg har ombestemt meg innen den tid. Men inspirasjon er gøy!


Bilde: Houzz
Bilde: Houzz
Bilde: Houzz

Hos oss har det vært ei herlig tid siden sist jeg var innom. Jul og nyttår. Vi har kost oss masse med venner og familie. Jeg er så utrolig takknemmelig for å bo i hjemtraktene. Det er den beste følelsen "nå er vi hjemme". En helt fantastisk følelse! Det er så godt å ha familie rundt seg og få tilbringe masse tid med de gode vennene våre. Vi er heldige!

Angående husbygging så går det sakte, men fremover. Det tar litt tid når vi skal gjøre mye selv nå. Rett før jul fikk jeg isolert yttervegger i 2. etasje og sist helg var pappa med og vi fikk isolert ytterveggene i 1. etasje. Vi mangler bare den høye veggen i hallen. Den må fores ut.

Ønsker alle en fin kveld!

2 kommentarer:

Caroline Alpgård sa...

Snygg kontrast med mörka väggar och ljusa möbler. Erat spisebord är ju så snyggt!!
Ha det fint!

Miss Susie and the Bandits sa...

åh..for en fantastisk fin farge!!!
Nå ble jeg helt forelsket.
Uheldigvis litt for mørk til å ha her i huset... tror jeg.
Men fy så fin å se på. Så er jo jeg litt i overkant glad i marineblått også da ;o)
Superfin blogg du har. Den har visst gått meg hus forbi.. men jammen skal den på bloggrullen min så jeg får med meg hva som skjer videre ;o)
Ha en herlig fin uke.
Klem Susanne