onsdag 13. januar 2010

Bryllupsreisen kommer seg

I går natt fant jeg flybilletter!!!! JAAAAAAA:D Lykke! Har vært rundt å kikket ei stund og håpet på å finne noen som er litt billige. Det gjorde jeg i går, og de ble bestilt i går natt i 2 tida. Deilig å ha det i boks.

Vi endte opp med å betale 9200 for 2 pers og skal fly fra Oslo til Singapore. Det var så greit siden vi kunne fly direkte til Langkawi. Det blir en natt i Singapore, så vi får suge inn så mye vi kan på de få timene vi får der. Derpå blir det 9 netter på Langkawi og 3 netter i Kuala Lumpur. Jeg som aldri har reist så veldig langt, gleder meg kjempe masse. Blir utrolig spennende med en helt ny kultur! Godt å ha noe å se frem til!

Nå gjenstår det bare å bestille flyene i Malaysia og Singapore og bestille hotell i Singapore og Kuala Lumpur. Hotellet på Langkawi er i boks og det gleder vi oss til:D Jeg kan ikke vente til å ha apekatter på verandaen!

Her skal vi være på Langkawi:Å reise er virkelig å leve, det er så sant, så sant du godeste Hans Christian;)

1 kommentar:

Miss Mette sa...

Å, så utrolig deilig det så ut!!! Høres ut som et fantastisk sted, nydelige bilder... å som jeg skulle ønske jeg hadde litt penger til overs... Ønsker deg i alle fall en fin tur, men jeg titter innom igjen snart jeg, for du skal vel ikke reise ennå :o) klem fra Mette