torsdag 7. januar 2010

Moulin Rouge

Jeg kjenner jeg har lyst til å male enda mer. Har alltid ideer som blir liggende og jeg ikke får gjort noe med. Da jeg gikk på tegning, form og farge hadde vi en periode da vi tok ett bilde, limte det inn i ett word dokument og endret fargene til svart-hvitt. Så var det bare å få det over på en transparang. Vi brukte overhead når vi tegnet det over på lerret og så var det bare å male. Jeg har funnet noen bilder som jeg kunne tenke meg å male. Vet ikke helt hvilket da...


Jeg elsker jo filmen Moulin Rouge og det hadde vært veldig artig å fått malt ett bilde å henge opp. Det eneste problemet er at jeg ikke lenger har overhead så lett tilgjengelig. Jeg malte ett slikt bilde til min kjære og meg da jeg hadde begynt på Uni og da snek jeg meg inn på ett rom der det stod en overhead. Får se om jeg klarer det denne gangen også;)

1 kommentar:

jordbærpiken sa...

Hei på deg! Så koselig at du var innom bloggen min og la igjen en hilsen. Det blir jeg så glad for.

Jeg gikk også tegning, form og farge en gan i tida, men det er ikke så ofte jeg tar meg tid til å male. Fikk lyst til det nå da! Gøy å ha litt av sine egne ting på veggen. Ha en finfin kveld!