lørdag 23. januar 2010

Nå kan jeg sette i gang!

Yeei! I dag var jeg på posten og hentet arkene. Jeg hadde heldigvis bestilt riktig, var litt bekymret for om det hvite var riktig farge. I tillegg hadde jeg fått "blingen" til innbydelsene. TV fikk fikset skriveren i går og da kan jeg begynne på nytt og finne ut hvordan de skal se ut. Kjempe gøy:D

Jeg betilte 25 ark av hver, så nå er det bare å sette i gang!5 kommentarer:

jordbærpiken sa...

Gleder meg til å se hvordan det blir. :) Ha en fin kveld! :)

Anonym sa...

Hei, hvor er det du har bestillt arkene fra? De så veldig fine ut.

Heims lille verdenshjørne sa...

Heihei:)

Jeg bestilte de fra denne siden: http://www.sandcmemories.com/homepage.html. Det kostet litt med frakt da, men jeg fant ikke A4 ark i Norge.

Arkene er bazzill bling og du finner dem på panduro og alle mulige hobbynettsider:) De arkene jeg har bestilt heter blind date, tiara og diamond.

Anonym sa...

Kjempe fine ark og invitasjoner :)
Men hvor mye sånn ca. måtte du betale i frakt og hvor lang tid tok det fra du bestilte til du mottok varene??

Heims lille verdenshjørne sa...

Takk takk:D Ble veldig fornøyd med de arkene. Det kostet faktisk mer i frakt enn for arkene, nesten 50/50. Hvis du har tenkt å bestille 30x30 ark ville jeg sjekket i Norge først kanksje.

Grunnen til at jeg bestilte her var fordi jeg hadde tenkt å skrive ut arkene i skriver og det var bedre med a4(måtte kutte av en halv cm da) Jeg fant heller ikke alle tre typene på en nettbutikk, så da lønnte det seg uansett for meg:-) Men lurt å sjekke litt rundt:-)

Det tok vel ca. ett par uker før arkene kom, ville nok beregnet tre i tilfelle.

Lykke til:D

Silje