tirsdag 27. juli 2010

Deilige dager på hytta

Deilig å slappe litt av på hytta i Mandal. I dag er været litt mer overskyet, men da tar man seg bare en tur til den koslige byen! Litt shopping er alltid like kos. En kjempesøt antikk og brukt butikk i sentrum var vi innom. De hadde en nydelig kasse jeg gjerne ville kjøpe, men den var bare til utstilling(!?!) Kjipt! I kveld er det mat på Provianten ved bryggen. Deilig med en liten ferie hos mamma, pappa og lillebror!

Kan ikke forstå hvordan noen foretrekker vinter over sommer:P

Ha en flott tirsdagskveld dere! Blir så gla for hver og en kommentar jeg får:)

3 kommentarer:

~¨Jenny~¨ sa...

Heisann!!
Tusen takk for kommentar inne hos meg! Det setter jeg stor pris på:)

For en flott utsikt fra hytten dere har! Sørlandet er bare så vakkert.. Men jeg har aldri vært der. Neste sommer tenker jeg at vi tar en liten ferietur dit :)

Ha en flott kveld!!
klem fra Jenny

Janna sa...

Tuseb takk for kjempehyggelig og positiv kommeentar på bloggen min; jeg blir også kjempeglad for kommentarer og hilsninger :-)

Koselig blogg, forresten, hit må jeg komme og gjøre meg bedre kjent. Så heldig du er som har hytte på det blide Sørlandet!!!

Ha en fin kveld videre.

Mvh
Janna

Miss Mette sa...

Hei Silje
Så koselig at du vil være med i min giveaway :) Så herlige bilder fra hytta deres i Mandal… og veldig koselig med shopping :) det liker jeg… Ja, er helt enig med deg – sommeren er den beste årstiden!!! Kjempeflott kjøkkenvekt du fant deg… jeg også elsker loppemarked, men liker det dårlig når det blir så mye folk… Ønsker deg i alle fall en fortsatt fin ferie og sommer, klem fra Mette