torsdag 22. juli 2010

OREO, OREO, OREO!

Da vi var i Malaysia fikk jeg en ny avhengighet - OREO! Jeg har aldri egentlig spist det, men nå ble jeg helt hekte. Etter hvert fant jeg ut at de hadde noen som het "Double stuffed" med ekstra mye hvitt på! Fantastisk! Har ikke sett dem i Norge da:(

Min kjære forlover Camilla har lagt ut en knallgod oppskrifte på Oreokake i dette innlegget. Smaker himmels. I tillegg tipset Tomines hjem om Oreo Milkshake! Mmm!


Da vi var i Egypt og Malaysia hadde McDonalds OreoMcFlurry. I går fikk jeg for meg at Oreo iskake må jo være fantastisk så da var det rett til google og det viste seg at Det søte liv
 hadde ei som så deeeeeilig ut. Den skal prøves ut neste gang. Det ble vel egentlig lovet at den skulle lages når Camilla og hennes kjære Erlend kommer hjem fra bryllupsreise:D Gleder meg allerede! 

1 kommentar:

Lakka sa...

Eeelsker Oreo selv! Men har du forsøkt DOTS brownie? Vi har tatt blindtest hjemme hos oss, og alle stryker... Dvs disse smaker så å si akkurat det sammme! Tro norsk kopi med andre ord;-) Hi hi.. Oreoiskake hørtes vannvittig godt ut,tror jeg må prøve denne til helgen! Takk for tips;-)