torsdag 30. desember 2010

Bildevegger

Det kan være kjempestilig med en vegg full av bilder. I huset vårt har vi ikke mange vegger uten enten dører eller vinduer på, men det er et par plasser vi eventuelt kan lage til en slik vegg. Her er noe inspirasjon.

Bilde: Houzz


Bilde: HouzzBilde: Houzz

Blir spennende å se hvordan det blir. Mange måter å gjøre det på. Jeg elsker bilder og det hadde vært fantastisk å ha en vegg full av gode minner med familie og venner.

Akkurat nå holder jeg på å sy på en ku på en lue mamma har strikket. Min kjære hjemby Lyngdal feirer 10 år som by i 2011 og da har vi selvfølgelig fått egen bylue med ku på.

I morgen skal vi feire nyttår med mange gode venner før vi går til Lyngdal sentrum for show og fyrverkeri. Forhåpentligvis blir værforholdene bra fordi da skal det sendes opp 200 himmellykter i tillegg til fyrverkeri!

En herlig kveld til dere! Nå er det snart nyttår:D

2 kommentarer:

Anne sa...

Hei!

Så kjekt at du besøkte bloggen min. Nydelig side du også har. Jeg er enig ang bilder! Mitt neste prosjekt er å kjøpe enkle, billige lack- hyller fra IKEA som jeg skal ha bilder på. Så lenge hyllene er såpass enkle og nøytrale, kan man eksperimentere litt mer med rammer for eks:)

Ha en nydelig kveld!

A

Katrine sa...

Jeg er helt enig, dette er kjempe dekorativt :o) Får lyst å gjøre det likt selv.