torsdag 23. desember 2010

Velsignet jul til dere alle

I dag ble siste julegave pakket inn og nå gleder jeg meg så utrolig til mottakerene skal åpne dem i morgen. Det er virkelig en glede å kunne gi gaver til venner og familie. Jeg er så heldig som har en så god familie og herlige venner som jeg kan gi gaver til. 

Julen er en fantastisk tid der man tilbringer masse tid med familie. Man koser seg sammen og spiser mye god mat. Dette er jo utrolig fint, men samtidig gjør det vondt å kjenne på det at ikke alle har det så godt. Jeg er utrolig takknemmelig og heldig. Jeg kan ikke få takket nok for hvor utrolig godt jeg har det. Jeg er virkelig velsignet!

Mange har ikke noen å feire jul med, noen har ikke økonomi til gaver og mat, mange gruer seg til julen pga alkohol og at man har mistet noen som står nær. Det er utrolig vondt.

Uansett om julen er tung og man sliter eller om man har det godt er dette en nydelig sang å høre.


Det er så alt for fort gjort å glemme hvorfor vi i det hele tatt feirer jul. Håper dere alle får en god jul og en velsignet julefeiring.

2 kommentarer:

-Mia- sa...

Nydelig! GOOOOD JUL!! Klem

Linda Sløgedal sa...

For et kjempebra innlegg Silje! Vi er så velsignet som har familie og venner rundt oss:) Håper jula har vært strålende til nå!