fredag 3. desember 2010

Venter besøk av herlige venner


Vi får snart besøk og da blir det skikkelig junkfood. Men ååå så godt. Hjemmelagde hamburgere som består av kjøttdeig, hvitløk, chilli og løk. Så godt! Sist gang Hubby og jeg hadde det prøvde jeg med aioli på brødet og som dipp til pommes fritesen. Veldig godt! Men Hubby fikk helt angst, han kan være litt kresen på slike ting. Men jeg er kresen på husmannskost da:P

Fin unnskyldning til å få tatt frem seviset vi fikk til bryllypet. Glemmer det så fort siden det står i sjenken. Bare et par stoler til ved bordet så ble det jo riktig så greit. De blå stolene skal males, jeg har bare ikke fått ut fingeren enda!

Ønsker dere en fin fredagskveld! Deilig med helg sant?:D

6 kommentarer:

Anonym sa...

Helt nydelig med helg ja, og den skal nytes fullt ut!
Kos deg med venner og god mat!
klem Laila

glad i hvitt sa...

Hei! Så koselig kjøkkenkrok du har, utrolig flott:)Det finnes ikke noe bedre enn besøk av gode venner! Ha en flott førjulstid og fortsatt god helg! Klem fra Eli

ishavsprinsessa sa...

Så kosli!

Haha, må le. I går hadde vi ei venninne på besøk, og vi hadde sleezyburger- på finserviset vårt ;) Ja til å bruke finserviset ofte!
Så fint det ble over bordet med bildelistene:)

Ha en fortsatt fin helg!

Anonym sa...

Ingenting slår en skikkelig sleezyburger! Vi hadde det til middag i går - knall godt!

Ha en flott uke, kjære billy:)

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Linda S sa...

Silje, det er sunt med løk og chili, for det øker forbrenninga! så vil vel ikke kalle det junkfood:) hehe. fine bilder foressten! dere er gode til å gjøre det fint i leiligheten!