tirsdag 14. juni 2011

Soverom


Ble heller dårlig med blogging her på grunn av sykdom nesten hele sist uke. Brukte helga på å komme meg på og nå er jeg heldigvis tilbake til normalen.


Kan ikke fordra å kaste opp og glad for å ha litt mer matlyst igjen. Tok noen bilder av soverommet sist uke. Nå som nattbordene er kommet på plass. Vi ble kjempefornøyde. Så glad for at Hubby også likte nattbordene. Godt vi kan ta del i hverandres gleder i hvert fall;)


Var akkurat inne på soverommet og satt opp skuff og skapdør. Selv etter en god vask lukter det ikke særlig godt når skuffene åpnes. Noen som har gode råd eller må det bare gå seg til etter hvert kanskje?


Håper alle dere hadde en fiiin pinse. Selv om min var ganske slapp har vi kost oss på hytta til både mine foreldre og svigers. Deilig med langhelg.


Nå må jeg se om jeg kan få dratt meg opp av sofaen. Ble så veldig trøtt, men har en lang to-do list for i dag så det er vel bare å sette i gang. Er egentlig veldig gla i å ha det ryddig og fint rundt meg, men av og til så er det så hardt å komme i gang...

Jaja, ha en kjempefin tirsdagskveld dere!

5 kommentarer:

Mailinn`s interiørblogg sa...

hei på deg;) bra å høre at du begynner å komme deg i formen nå;) soverommene ble nydelige. likte nattbordene. kjempe lurt å bruke bilderamme + hønsenetting til oppbevaring av smykker. tenkte jeg skulle lage det for lenge siden men det ble bare med tanken.hehe! men fint og praktisk ble det! god tirsdag til deg også.klem

Anonym sa...

Så ndelig soverom dere har!
Håper formen snart er på topp igjen.
Klem

Bekka sa...

Så kjedelig med omgangssyke, godt du har kommet til hektene igjen. Nydelige bilder fra soverommet ditt, den rammen med øredobbene i er utrolig flott - og genial!
Klem fra Bekka

Monica sa...

Så nydelig soverom, mange flotte detaljer. Har dessverre ingen gode råd for å bli kvitt lukten..., bortsett fra maling da...

Ønsker deg en fortsatt fin uke.

Kine Karlsen sa...

sååå fin den smykke ramma var !! kjempe lurt å bruke ståltråd;) det skal jeg si til kundene mine på panduro:)