onsdag 15. februar 2012

Besøk meg på Pinterest

Som dere nesten er nødt til å ha fått med dere har jeg blitt litt avhengig av Pinterest. I begynnelsen kunne det fort gå et par timer og nå er jeg gjerne bare innom her og der, pinner noen bilder og kikker litt rundt. Klokken kan fort springe av sted da også...

Nå har jeg snart pinnet 1400 bilder og det er så gøy! Samlesamlesamle, inspirasjon og ideer. Jeg håper aldri Pinterest forsvinner fordi da sliter jeg. Har funnet så mye som jeg ønsker å gjøre noe ut av en gang. Mange oppskrifter på både mat og klær. Tenkte jeg skulle dele kategoriene her med dere på bloggen så kan dere enkelt klikke dere inn på hver "board". Her kommer de... Velkommen inn og ta en kikk! Kanskje du også blir avhengig!

Håper dere får en fin kveld! Jeg må en tur på trening, ikke barebare å få dratt seg opp av sofaen for det nei. Ønsker også nye følgere velkommen! Det er så koselig å se at dere ønsker å følge med på bloggen min og takk for hyggelige kommentarer. Det setter jeg pris på!

Silje

3 kommentarer:

Meg sa...

Åh.... Dette kunne jeg virkelig brukt maaaange timer på!!
Fantastiske bilder og inspirasjon

Prinsesse Vilikke sa...

Jeg er selv blitt litt avhengig av pinterest.. Men jeg er litt usikker på hvordan jeg kan bruke bildene. Kan jeg legge de i bloggen??

Prinsesse Vilikke sa...

Tusen takk for besøket og kommentaren!Metallbøylene er kjøpt på etsy.

Jeg har vært så usikker på hvilke bilder jeg kan bruke i bloggen. Derfor ender jeg opp med å bruke bilder jeg har tatt selv. Men da er det ok å bruke bilder fra Pinterest? Så lenge man linker osv?