mandag 6. oktober 2014

En del endringer


Da var jeg tilbake med en liten oppdatering til dere. Endelig er alle rom i huset platet! Så nå er det ikke så lenge til alt er sparklet og malt ferdig.

Utenfor hoveddøren har overbygget kommet på plass. Ikke helt ferdig rundt som dere ser, men det kommer seg.


Trappen blir stående slik som dette. Den skal kles med gips også kommer det noen litt finere trappetrinn enn de som ligger i her. Pipene er pusset og hele hallen er blitt platet nå. Så kommer det en stor endring som ingen hadde planlagt litt lenger nede.


Peisen inne i den ene stua har blitt pusset ganske så ferdig. Her blir det en omramming i svart rundt peisen.


Hvis dere følger med på Instagram så fikk dere sikkert med dere at vi har fått levert en del innredning til huset. Det var veldig stas! Kjøkkenet er i produksjon og blir montert om et par uker. DET gleder vi oss veldig til. Det meste av innredning kommer fra Hamran kjøkken. Vi har valgt modellen Timreåsen på kjøkken med innenforliggende fronter. På resten blir det modellen Storåsen som de samme profilering på dørene. Noe blir hvitt og noe blir grått. Som dere ser under så ble kjøkkenet ganske så fullt med hvitevarer og innredning.


Så til den store endringen som ingen hadde planlagt. Den høye veggen har blitt delt på to og vi har fått gang rundt hele gangen. Hubsen følte rett og slett at veggen ble for høy og ustabil og klarte ikke å slå seg til ro med det. Så etter mye om og men så ble det til at vi laget en gang over her. Det ble ikke slik vi hadde tenkt fra begynnelsen, men vi ble faktisk veldig godt fornøyde. Tror det blir veldig fint dette også!I tillegg er badet i 2. etasje underveis med membran og maling.


Det første rommet har fått gulv. Yeeeei! Det var himla stas. Dette er lillegutt sitt rom og selv om han ikke skal sove her med en gang så er det greit å ha det klart når vi først er i gang.


Vi har valgt gulvet Saga Exclusive Dark Amber til hele huset. Utenom i de rommene hvor det kommer fliser. Rommet er malt i fargen Prekestolen fra Lady.


I helgen kom også hoveddøren på plass. Da hubsen skulle finne frem byggskummet klarte han å få det litt utover gulvet og døren. Da ble de to brødrene Gysland en smule stresset kan du si.Løsningen ble matolje og en halvtimes skrubbing.


Under ser dere vår litt overfylte kjøkken.Skafferiet ble ferdig fliset sist uke.


Det er inngang til skafferiet fra kjøkkenet og her blir det høyskap på den ene veggen og et fryseskap.


På lørdag fikk hubsen med hjelp fra svigerbror montert den første innredningen her inne. Stor stas! Det ble bare så fint. Masse lagringsplass og det liker vi! Nå mangler bare litt justering av dører og lister langs gulv og tak så er dette rommet faktisk ferdig.Nå går det litt fortere fremover og det føles helt fantastisk. Vi har lyst til å bli ferdig før jul og har derfor leid inn med hjelp. Da går ting litt fortere fremover. Det er ikke så mye jeg er med å hjelper. Det er stort sett hubsen som bygger hus og jeg produserer baby:-) Terminen er 3. desember og det er store forhåpninger om at vi kan komme inn før da. 

Tiden vil vise!

Kommer tilbake med oppdatering etter hvert. Følg gjerne med på Instragram hvor jeg oppdaterer jevnlig!

Ha en herlig uke!

5 kommentarer:

Caroline Alpgård sa...

Hej, å så spännande det börjar bli för er. Vore ju supert om ni blev klara innan jul. Ser fram emot att se mer bilder på allt när det är klart liksom den nye familjemedlemmen :-)

Villa Wikan sa...

Dette blir bare årets hus! *Får så lyst å bygge igjen*! =)
gleder meg til å se fortsettelsen.
Klem Linn

Villa Lindås sa...

Så fint det blir! gleder meg til å se fortsettelsen. Ha en fin dag :)

Alexandra sa...

Hei! Hvor har dere kjøpt den flotte døren deres?

Heims verden sa...

De er fra Dørfabrikken Vatnestrøm:-)