tirsdag 9. august 2011

Tromsø-Lyngdal


Hubby og jeg har hatt en "liten" Norgesferie. Hans bror og kone har endelig flyttet ned fra Tromsø til sørlandet. Vi flydde opp og kjørte bilen deres ned. Det ble 246 mil og 46 timer i bil. Vi har fått sett masse flott, men skulle nok lagt inn et par ekstra overnattinger. Her kommer noen bilder, starter med vakre Lofoten. Det var heeelt fantastisk flotte strender!
Litt grilling på en strand i Lofoten. Været var deilig, men var litt for kaldt til å bade!Polarsirkelen


Nidarosdommen


Trollstigen


Gudbrandsjuvet
Plutselig kom det noen busser med turister...


På rekke og rad ned til Geiranger


Geirangerfjorden


Det var en flott tur og gøy å få sett mer av Norges vakre land. Nå skal jeg bare nyte siste uken med ferie. Ikke helt i slaget her så det blir nok ganske rolig. Noen gode tips for øreverk? Tror ikke jeg har hatt det siden jeg var liten;)

Håper dere også nyyyter sommeren!


Silje

3 kommentarer:

Li/Småtingene sa...

Så vakre bilder! Dere har virkelig fått se mange perler i løpet av turen, ja! Vi gjorde noe liknende; kjørte Trondheim - Vadsø og tilbake, med flere stopper underveis. Troms er noe av det vakreste vi har i Norge, tror jeg ;-). Men mye spennende landskap i Finnmark også gitt. Artig å se litt av eget land også!

Takk for titten!
:-)

Synne sa...

Nydelige bilder, Silje! - så flott at dere fikk denne sjansen.
Jeg er stolt av å bo i Norge.

Andrea Nepstad sa...

Herlighet for noen NYDELIGE bilder!!!! Måtte se gjennom de flere ganger, for kunne liksom ikke tro at de var tatt i Norge! Spesielt de strand bildene! Hvite strender og blått vann :) Så ut som en kjempe fin ferie tur :)