tirsdag 5. januar 2010

Nye knotter og glass

Til jul var jeg så heldig å få ett gavekort. Dette måtte jeg selvfølgelig bruke på noe jeg ønsket meg og ikke bare fornuftige ting som jeg kanskje trenger. Jeg tenkte å kom frem til at jeg skulle få kjøpt de knottene jeg hadde sett meg ut på Mosters Hus(Nydelig butikk i Lyngdal) I leiligheten i Grimstad fulgte det faktisk med to skap. Helt normale hvite skap, ikke noe Birkeland fra Ikea da. Tenkte i hvert fall jeg kunne forsøke å pynte dem opp litt! Da ble det kjøpt fire vakre knotter:






Jeg kjøpte i tillegg fire glass. Jeg fikk åtte stk til jul av min storebror og lillebror(mamma var nok inni bildet der) Nå har jeg tolv og kan virkelig invitere til selskap. Vi kommer riktignok tvilsomt til å ha plass til å invitere 12 stk til middag i Grimstad. Menmen, kjekt å ha:D Syntes de var så nydelige, og litt anderledes.



I dag har jeg faktisk malt ett bilde, eller malt og malt, litt av alt mulig egentlig. Mulig jeg skriver ett innlegg om det slik at Solveig kan se hvordan hun har inspirert meg med bloggen og bildene sine!

2 kommentarer:

Drømmeskyen sa...

Veldig fine knotter og glass! Ser at knottene kunne passet godt til nattbordene jeg pusser opp:)

Hilsen Hilde

..Til Lykkes Hjem sa...

Hei!
Så koselig at du besøkte meg slik at jeg fant din koselige blogg. Altid trivelig med nye bekjentskaper i blogglandia :)

Må si det er litt av et hus dere skal bygge. Ser virkelig råflott ut. Ja,her må jeg følge på. Spennende*

Ha en flott uke videre
Vi blogges*

Hilsen Kritin