torsdag 19. mai 2011

Peis i begge stuer?

I huset vårt blir det to stuer etter hverandre med dobbel dør i mellom. Vi har hele tiden tenkt på peis i den ene stuen. Da mener jeg en litt stor en som er bygget i rommet med åpen grue. Jeg dro meg i håret da jeg fant forskjellig inspirasjon til peisen siden ingenting var helt som hjerte ønsket. Men da jeg kom over denne peisen som Peisselskabet selger smeltet jeg helt.


Det som er genialt med akkurat denne er at den er gjennomgående og vi får peis i begge stuer. Veldig koslig. Hubby var heldigvis helt enig og sikkert litt overrasket over at jeg hadde funnet noe så moderne. For den er jo litt moderne er den ikke? I hvert fall stilren. Jeg er jo ikke den første som velger moderne interiør for å si det sånn. Men denne falt jeg helt for. Spesielt med børstet stål rundt.


Bilder: Peisselskabet

Det blir spennende å se om denne enda er på ønskelisten når huset skal bygges. Har i hvert fall lagt den inn i budsjettet. Jeg har veeeldig lyst på en slik en altså. Lurer på hvilken høyde vi skulle plassert den i...

Nåja, håper alle dere har en flott torsdagskveld, i morgen er det jo helg! Nå setter jeg på en episode til med Sex og Singelliv. Har sett fra sesong 2 til 6, en episode her og der. Var så lenge siden sist nå. En herlig kveld til dere!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så flott peis! Kjekt at dere kan beundre den fra to sider.
Klem

Solveig sa...

Synes peisen var både flott og veldig praktisk. Har noen venner som har slik peis - de er veldig fornøyde.
Ønsker deg en fin helg.
Klem fra Solveig;o)

Andrea Nepstad sa...

Såå stilig!! En sånn peis har jeg aldri sett før, tror jeg! Som kan brukes i begge rom liksom :) Utrolig fin var den :)