tirsdag 31. mai 2011

Dårlig fremgang på dåpskjolen

Får nesten litt dårlig samvittighet når jeg av og til kikker på søkeord som gjør at noen havner inn på bloggen min...Om dere ser til høyre på kategoriene så er det en kategori som heter dåpskjole. Der var det nok bare to innlegg å finne. Ånden til å hekle dåpskjolen stoppet opp like fort som den kom. Men jeg har faktisk kommet et stykke på den.

Syntes mønsteret er utrolig nydelig. Dere har sikkert fått med dere at jeg er mest glad i prosjekter som ikke er så alt for store. Men samtidig så er jeg veldig glad i ferdige prosjekter. Så jeg tror rett og slett at jeg må sette meg et mål om å bli ferdig med denne i nærmeste fremtid. Det er jo så gøy når jeg først kommer i gang.

Så kanskje om noen uker, måneder(?) vil det i hvert fall ligge et bilde av en ferdig dåpskjole her på bloggen til inspirasjon for andre som ønsker å lage en. Den vil neppe bli brukt på noen år. Men ser for meg at jeg har veldig lyst til å hekle alle mulig andre babyklær en gang vi skal ha barn.

Håper alle dere har en finfin tirsdagskveld! Jeg skal komme meg en tur på Spenst tror jeg. Må bare si det til Hubby, så han kan dytte meg ut døren!

2 kommentarer:

Igi sa...

Nydelig mønster! den kommer til å bli kjempe fin!
Klem

Andrea Nepstad sa...

Utrolig nydelig mønster!! :)