onsdag 11. mai 2011

Ønsk meg lykke til!


Tilbringer noen minutter i sofakroken før jeg skal ha min første treningsøkt alene på Spenst. Har alltid bare trent gruppetimer. Men onsdag denne uken var jeg på veiledningstime og fikk gått gjennom noen aparater og fikk et treningsopplegg. Veldig bra opplegg, med den mest positive treneren!! Jeg er veldig positivt instilt så får vi se hvordan det går:) Skal trene opp kondis også, men i dag prøver jeg styrke. Ønsk meg lykke til! Jeg trenger det!!;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lykke til, Silje!! Dette klarer du veldig bra!
Leste just et treningsprogram som Grete Waitz laget for å klare maraton: en treningsøkt er 25% svette og 75% viljestyrke! Så det er bare å stå på!!
Kristine ;)

Heims lille verdenshjørne sa...

Tuuuusen takk Kristine:D Det gikk bra! Kondis blir neste økt, tror nok det blir litt værre;)

Andrea Nepstad sa...

Så bra!! Du er flink :) Jeg må også bli flinkere til å trene!! Har blitt veldig mye skolearbeid for tida, så føler ikke jeg har tid til noe annet enn det :/ Skal bli deilig å kunne ut å jogge litt igjen :) Masse lykke til :)

LykkeLise sa...

Så flink du er:)
Jeg har først kommet igang igjen nå, ett år etter fødselen... er så dårlig på å trene på kvelden, liker meg best på dagen da det ikke er så mye folk der.. men d er vanskelig når man jobber.

Kjempefin blogg:)

Klem Lise