torsdag 26. mai 2011

Lysbrett i vinduet


Ja, bak i vinduet der har det kommet et lysbrett. Fant dette også på UpStairs. Skulle gjerne hatt det på bordet, men det ble litt voldsomt på det spinkle lille Ikeabordet vårt.


Buddhaen passet fint oppi blandt lysene. Blir jo ikke tent så mye lys om sommeren siden det er lyst så lenge. Klager ikke på det da. Deilig og føle at dagene bare varer og varer.


I går prøvde jeg ut Pilates her i Grimstad. Gikk mye på det når jeg bodde i Stavanger. Men her ble jeg skikkelig skuffet. Timen het Flyt&Pilates. Det var kanskje bare en pilates øvelse og ellers mye sveving og Yoga og krigsdansing. Hjelpes! Vil ha pilatestimene fra Stavanger tilbake;)


Syntes det er litt vanskelig å ta bilder mot vinduene. Noen som har noen gode tips for innstillinger på kameraet? Har Canon 500D. Jaja, nå koser jeg meg med litt ettermiddagstvserier og gleder meg til heeeelg i morgen!

Jeg ønsker hjertelig velkommen til nye følgere. Utrolig koselig når jeg ser en ny har kommet til. Håper dere vil trives her inne hos meg.

7 kommentarer:

Nalina sa...

Hei hei!
Koselig vinduskarm! Jeg la deg til på bloglovin i går. Tenkte jeg ville spørre deg om noe ang den rammen du har brukt som ørepyntstativ. Hvordan festet du ståltråden bak på rammen, hvis du skjønner?
Hilsen meg :)

Elisabeth sa...

Så koselig det var her :) Masse fin inspirasjon og nydelig bilder. Brydebildene på høyre side her er jo fantastiske ♥

hobbyvimsa sa...

Heisann!!!

Tusen takk for gode ord fra deg:)

Vakkert fat:)

Ha en fin helg!!

Klem Linda:)

Anines hvite verden sa...

Så fint det ble!! :) ønsker deg en fin fin kveld! Klem Anine

Amalie sa...

Hei!

Tusen takk for fine ord inne hos meg :)
Fin blogg du har :)

God helg!
-Amalie

Nalina sa...

Hei igjen!
Takk for instruksjonene! Jeg tenkte å ta meg en runde på noen bruktbutikker her i byen for å se etter passende rammer, så får vi se hvordan det går :)

Lille Persille sa...

Jeg synes også det er vanskelig å fotografere mot vinduet men jeg prøver å justere litt på lyset etterpå slik at interiøret kommer bedre fram.. ikke med like bra resultat hver gang;)

Hadde vært morsomt å se ditt kjøkken også! Jeg skal se om jeg ikke får lagt ut noen tegninger etterhvert - begynner å bli spikret nå.

Ha en fin søndagskveld!