mandag 18. juli 2011

Forelsket i Carrara Marmor

Ble helt oppslukt i badet som jeg viste i forrige innlegg. Syntes det var så himla flott. Som vanlig ikke mye utvalg å finne på dette i Norge. Fant noen på Ebay som selger, men det koster nok flesk å sende. Gøy å undersøke litt uansett. Her er noen av typene de tilbyr. Kunne blitt lekkert å bruke to-tre av dem...

Sendte mail til dem for gøy for å høre hva frakten hadde blitt. Måtte jo absolutt bestilt noen prøver for å se hvordan kvaliteten var.

Merker jeg har blitt litt hengt opp i grått og hvitt for tiden. Syntes det er så nydelig sammen. Lurer på hva Hubby mener. Det er jo ikke akkurat et maskulint bad, men det kommer det vel aldri til å bli uansett...

Godt det enda er ei god stund til vi skal bestemme noe. Gøy å finne inspirasjon.


Nå er det siste uke på jobb for meg. Tre ukers ferie fra torsdag og det skal bli helt fantastisk! Vi har ikke de store planene. Eller vi skal kjøre en bil fra Tromsø ned til Sørlandet. Vi flyr opp, må kanskje snart få bestille flybilletter. Ingen anelse enda hvor vi skal kjøre eller hvor lang tid vi skal bruke. Jeg har i hvert fall lysten å kjøre ut i Lofoten og ta båten over til Bodø også vil jeg se Geiranger fjorden.

Om noen har tips til hvor vi burde kjøre og se så ønsker vi veldig gjerne det! Blir ikke så mange dager vi bruker, men noe burde vi få med oss.

Silje

1 kommentar:

Villa Wikan sa...

Den første var utrolig lekker! Bestiller mye på ebay her i gården, frakt er ikke så ille =)