onsdag 27. juli 2011

Sommerferie

Skralt med oppdateringer her i det siste...Men, hva skal man gjøre? Denne uken startet jeg min 3 uker lange sommerferie. Det må vel være den beste tiden i året det. Ingen tvil! Sommeren har til og med kommet med varme, blå himmel og sol i dag. Da ble det første badet tatt. Skjems nesten at det ikke ble før.

Det har vært noen fine dager så langt i ferien. Selvfølgelig om man ser bort fra alt det grusomme som har skjedd. Dagene har også vært preget av dette. Mange timer foran tven og samtaler om hvordan dette kunne skje og hva som skjer nå. Mange tårer felt. Tanker og bønner sendt ut til de som har det aller tøffest akkurat nå. Det er samtidig utrolig godt å se hvordan hele Norge holder sammen og hvor mye kjærlighet som hele verden viser.

De to siste dagene har jeg vært med Hubby og hjulpet han. Prøvd i hvert fall så godt som mulig selv om jeg ikke akkurat er et arbeidsjern når det kommer til riving av kledning og gå i 20 cm hjørme. I dag ble det en lat dag på stranden og jeg klager ikke på det! Håper det blir like fint i morgen også.

Ellers så har jeg noen nye loppefunn og bruktfunn jeg gjerne vil dere med dere. Men kameraet er med Hubby så det blir dårlig med bilder fra meg i dag.

Håper alle dere nyyyter sommeren!

Silje

1 kommentar:

Andrea Nepstad sa...

Så deilig! Nyyyt ferien!! :) Ha en fin dag i det herlige været :-D