mandag 23. januar 2012

"Quiet book"Har kommet over mange bilder på Pinterest som har hatt navn "Quiet book". Det var mange flotte bilder så jeg måtte jo inn å kikke for å finne ut hva dette var. Det er rett og slett en bok mammaer(kanskje pappaer) lager til sin små poder. Noe som de kan sitte å pusle med, gjerne i stillhet da som navnet sier. 


Har sett mange versjoner, noen lager de i stoff, andre i papir og de fleste jeg har sett er laget i filt. De bruker knapper, borrelåser, glidelåser, ja alt mulig du kan tenke deg. Bildene jeg viser her kommer fra bloggen som heter Serving Pink Lemonade. Hun viser frem denne boken hun har laget selv og i tillegg har hun lagt ut mal med forklaring slik at man kan skrive de ut og lage selv. Alle disse kan du finne her.
Dette må helt klart prøves ut en gang jeg har noen små selv. Så kan man jo lage en kopi av denne boken eller man kan søke rundt etter inspirasjon på internett. Ellers så kan man selvfølgelig tenke ut helt egne mønster og ideer.
Syntes i hvert fall at denne boken var utrolig flott. Det er nok en del arbeid det er helt sikkert. Men har forstått det som at filt er greit å jobbe med i forhold til at du ikke trenger å tenke på kantene.Håper alle dere har hatt en fin start på uken. Vi har hatt en fin helg her i Grimstad og nå ha snøen kommet for fullt. Håper at den vil ligge en stund og ikke ende opp som slaps med en gang.

Ha en fiiin kveld!
Silje

1 kommentar:

Anns draum sa...

Å så artigt!! Så skjønne:) Ein flott gåve til små herlege:)

Klem frå Ann