tirsdag 31. januar 2012

Personlig kunst


Syntes det kan være veldig flott med noe personlig på veggen. Fant dette bildet på Pinterest og måtte dele med dere. Hun har brukt sangteksten til deres første dans da de giftet seg. Men man kan jo bruke hva man ønsker. Trenger jo ikke være "klissete". Kan like godt være en sang man blir i godt humør av, noe som gir gode minner, eller en barnesang i farger til barnerommet...Ønsker du å lage noe lignende selv har hun lagt ut bilde og beskrivelse av prosessen på This Humble Home.

Ble litt stille i helge her på bloggen, vi koste oss i Lyndal. Jeg er så heldig å få lov til å være forlover i mai sammen med en venninne. Vi startet planlegging av utdrikningslag på lørdagen og har kommet godt i gang. Tror det blir utrolig bra. Må jo bare si at det er veldig gøy å ha en medforlover å planlegge sammen med. Kan ikke skrive noe på bloggen om dette, får heller ta en oppsummering etter den nest største dagen, haha.

Ha en fin tirsdagskveld!

Silje

2 kommentarer:

adales verden sa...

flott tips du deler;)

Galekroken sa...

Veeeel.. har jeg egentlig funnet UT av det?? Hihi.. Jeg har i alle fall nok å henge fingrene i!! Tusen takk for kommentar!! klem klem