søndag 15. januar 2012

Please join my wall


På Pinterest har jeg en "board" som heter det samme som overskriften. Du finner den her. Her har jeg pinnet alt mulig jeg kunne tenke meg å henge på veggen en gang. Masse flott inspirasjon å finne på Pinterest når det kommer til det.

Denne kunne jeg laget en versjon av å hengt på veggen. Det summerer vel opp det viktigste i hverdagen...


Bilde: Pinterest

Jeg er nok alt for dårlig på alt som står der så en påminnelse i hverdagen hadde nok gjort seg. Her lager Hubby vafler(hans store favoritt). Han er på jakt etter den perfekte vaffeloppskrift. Så om noen har en, må dere gjerne dele den i kommentarfeltet. Han prøver den nok gjerne ut. Besøket kommer snart så de får dømme hvordan disse blir.

Strikkeprosjektet er forresten ferdig. Jeg ble kjempegodt fornøyd. Bilder kommer...i morgen kanskje! Ha en fortsatt fin søndag dere!

Silje

3 kommentarer:

ShabbyStyleSuzi /Dreamy Suzi's systue sa...

Det oppsumerer veldig ja!

Klem

Anonym sa...

Morsomt og samtidig litt nyttig:) Vi lager en del vafler men oppskrifta varierer alt etter innhold i kjøleskapet....en rest i ett rømmebeger, melk med litt dårlig dato etc. Bestandig veldig godt:) Finner han den perfekte oppskrifta må du gjerne dele den:))

cathrine sa...

Hei! Takk for kommentar hos meg, boller er godt! Det er vafler også. Sikker litt sent med oppskrift nå, men jeg sverger jo til tradisjonelle Ingrid Espelid's oppskrifter :)