tirsdag 27. mars 2012

P Å S K E

Nå nærmer påsken seg. Eller er den kanskje allerede her? Påskedagene har ikke kommet i gang, men butikkene er i hvert fall fulle av påskeliljer og påskepynt. Jeg tror faktisk ikke jeg har pyntet noe særlig til påske før. 


Min søte, gode, venninne Torunn kom på besøk her en dag og hadde med seg påskeliljer og et søtt lite påskeegg. Sånne fine oppmerksomheter gjør meg så glad!


Synstes egget var så søtt. Da jeg var i Stavanger fant jeg akkurat det samme og kjøpte noen flere. Noen kvister ble funnet på tur og jeg har fått pyntet litt til påske.Det er kanskje ikke rette kvister man bruker i påskedekorasjoner, men eggene er ganske tunge og måtte derfor ha noen med litt sterke grener.Det ble jo nesten et lite tre så syntes det gjorde seg fint på gulvet. Plassert i en krukke jeg kjøpte på Fretex for lenge siden. Den gang det ikke var totalt overpriset...


Syntes det er helt utrolig hvordan årstidene har blitt. Det er mars og vi har det så utrolig godt og varmt her i Grimstad. Nå viser gradestokken 19,5 her hos oss. Blå himmel og sol gjør godt for humøret. I morgen må jeg begynne å male terassen og gjøre den klar for sommeren. Spørs om jeg ikke jinxer litt når jeg skriver slikt, men prøver meg.Håper alle dere nyter dagen om dere har sol eller ikke!

Silje

2 kommentarer:

Villa Wikan sa...

Lekkert!
Har ikke vært noen påskepynter jeg heller. Men det har nok med at alt har vært gult ;-) Nå når man kan bruke det meste, blir det da litt pynting likevel =)
Kjempe søte de eggene du hadde der.
Jeg har fått laget meg noen kjempe søte påskekyllinger i brunt og grått av ei hobbydame. Blir gøy å henge opp.
Nyt solen heldige deg, her regner vi bort =(
Klem Linn

Anonym sa...

Så nydelige egg du har pyntet med!
Klem