fredag 19. april 2013

Huset er borte

Litte mer av bilder fra prosessen frem mot å få klar tomten. Som dere ser under har huset blitt revet. Her skal ikke jeg ha mye av æren. Jeg var med å ryddet ut av huset, men ellers var det Hubby, svigerbrødre og svigerfar som ordnet resten. Jeg skal forresten ikke ha noe ære av noe av arbeidet på tomten. Hubby ordner alt han! Han er så flink!


Her står bare den gamle og ustabile grunnmuren igjen. Veldig bra vi ikke skal bygge noe opp på denne!Jeg måtte bare legge med dette bildet siden jeg er helt syk etter våren. Tenk at vi snart skal se blader på trærne og grønt gress igjen. Jeg gleder meg så!

God helg dere! Håper vi får litt vår denne helgen!

5 kommentarer:

MissMette sa...

Nydelig tomt, her kommer dere
til å få det veldig fint ♥
- og masse flotte bilder til
inspirasjon lengre nede her :)
Herlig ♥ gleder meg til å se
inn her til deg fremover også
- og våren for en fantatisk
herlig tid vi går inn i ♥ Love
it... Ønsker deg en fortsatt
fin helg, og søndag. Klem fra
Mette

Anonym sa...

Hei:)

Nå hadde ikke jeg vært innom bloggen din på LENGE.. Og da mener jeg så lenge at jeg ikke har fått med meg at dere skal bygge hus! Så gøy!! Gratulerer!
Vi skal også bygge hus, venter på godkjenning på byggesøknad. Er du på instagram?

Hilsen Ingun (vet ikke om du husker meg en gang jeg, var jeg som hadde en blogg som het Langtangen.. tror jeg.. Fra Kragerø;)

Heims verden sa...

Jajaja, Ingun, det husker jeg:D så gøy at dere også skal bygge hus! skal du begynne å blogge igjen om husbyggingen da?? Det hadde vært gøy:D jeg heter heimsverden på instagram:)

Anonym sa...

Så utrulig vakker plass å ha tomt og hustegningene nede her,for et vakkert hus,nydelig:)
Gleder meg til å følge deg på bloggen framover!

Fine tirsdag til deg!
Klem fra Lillian

Cecilie sa...

For et fantastisk hus dere skal bygge! :) I nydelige omgivelser! Fantastisk tid dere går inn i! Gleder meg til å følge med! :)