torsdag 18. april 2013

Tegninger av huset vårt

Nå er det ikke lenge til husbyggingen starter. Men før den tid er det en del andre ting som må ordnes. Salg av leilighet, flytting, gjøre klar tomten, støpe grunnmuren...

Men i mellomtiden viser jeg fasaden på huset. Jeg er enda litt usikker på hva jeg skal kalle bakside og hva som er fremsiden. Men dette er uansett hovedinngangen. Døren til høyre på kortveggen er døren inn til grovinngangen. Over hoveddøren planlegger vi et overbygg. Fant ut til slutt at det hadde vært veldig greit.

Tegningen nedenfor er vel det man vil kalle fremsiden av huset. Fra vinduene her blir utsikten oppover dalen. Vet ikke om jeg har skrevet det tidligere, men vi setter huset litt "feil" vei. Man setter jo som regel fremsiden mot sør, men vi måtte nesten gjøre det motsatt på grunn av tomten. Her vil det bli en veranda under også. Hvis du ser på innlegget litt lenger ned har jeg lagt ut litt inspirasjon.


Jeg syntes kanskje verandaen kunne vært bittelitt bredere. Men vi får se på det. Døren du ser på kortveggen kommer ut i fra kjøkkenet. Her planlegger vi en uteplass. 

Syntes det er så rart å kikke på tegningene å vite at neste år  på denne tiden så står huset ferdig utvendig. Forhåpentligvis da! Haha

Dette blir litt av en prosess! Håper du vil følge med!


1 kommentar:

Lithe sa...

Sikker på at dette kommer til å bli et flott hus :) Så gøy å planlegge :o)