tirsdag 14. mai 2013

Bestemme hvor huset skal stå

Huff, nå ble jeg borte ei stund ja. Kan man unnskylde seg med at hubsen "sjal" med macen til uni for å skrive oppgave..? Han har uansett fått ordnet seg nytt og macen er tilbake hos meg. Holdt på å bli gal uten spotify i nærheten! Også ble det jo også dårlig med blogging. Håper dere følger med på instagram da, der kommer det noen bilder inniblant i  hvert fall!

Mens jeg kjaser i vei litt her deler jeg noen bilder av når vi skulle bestemme hvor huset skulle stå. Stor avgjørelse! Ikke bare som å bestemme hvor skapet skal stå(selv om det også er nokså viktig) Vi kan ikke akkurat forandre denne avgjørelsen. Når muren er støpt, ja da blir det sånn. 


Vi kom nå frem til plasseringen til slutt. Huset blir noen meter lengre og bredere enn murene til det forrige huset. 


Langs hele tauet til høyre over blir kjøkkenet. Her blir det utgang ca ved stubben fra doble verandadører. Fikk endelig sett dem i helgen og de var helt perfekte. Heldigvis! Litt skummelt å bruke så mye penger på noe i tilfelle det ikke skulle bli som man ønsket. Det jeg var mest usikker på var sprossene og størrelsene på rutene. Men det ble akkurat som ønsket, fjo;)


Litt usikker på om jeg står i kjøkkenet eller stuen på bildet over, men det blir i hvert fall utsiktssiden om man kan kalle den det.


Jeg husker denne dagen godt. Veldig spennende, bare det å måle opp hvor hjemmet vårt skulle være. Skulle vi ha det litt mer mot venstre eller høyre. Hvordan blir dette i forhold til sola. Mange tanker. Men tror til slutt vi kom frem til en grei vinkling;-)


Nå er det ikke lenge til Hubby er ferdig med skole og han setter i gang for fullt på tomta i sommer. Om alt går etter planene er det meningen snekkerene skal begynne i august. Som jeg skrev på instagram i dag. Ikke lenge til drømmehuset skal reises!

Mye som skjer fremover for å si det mildt. Men veldig gøy. Salg av leilighet, flytting, nye jobber og husbygging. Vi gleder oss!

Apropos leilighet. Den skal selges og trenger du en fantastisk leilighet i Grimstad så må du komme på visning i morgen!


Selvtillit må man ha!

Løp og kjøp!

Ønsker dere en herlig kveld!

Ingen kommentarer: