mandag 17. juni 2013

Sprenging

Etter en liten pause med utflytting av leilighet, flytting hjem, utpakking og ny jobb så er jeg tilbake her med litt oppdatering. Vi er nå endelig tilbake i hjemlige trakter og har vært det i to uker! En helt fantastisk følelse. Dette har vi ventet veldig lenge på. Etter 3 år i stavanger og 3 år i Grimstad er det deilig å endelig være hjemme.

Jeg har startet i ny jobb - drømmejobben. Tegne og selge kjøkken. Helt fantastisk siden jeg elsker å tegne og spesielt kjøkken. Jeg har nå jobbet i to uker og trives veldig godt. Veldig koselige kollegaer og en flott arbeidsplass. Hvis du er nysgjerrig på hvor det er så kan du sjekke ut nettsiden her: Hamran.no. Les litt i katalogen så får du en skikkelig god følelse i hjertet og garantert lyst til å kjøpe ditt neste kjøkken her!

I helgen hadde vi overtakelse på leiligheten. Litt trist, vi har jo bodd der i tre år nå. Får håpe de nye eierne vil trives! Vi har nå leid oss inn i huset som bestemoren til hubsen bodde i. Det har stått tomt noen år og vi har fått lov til å leie det av hans snille onkel. Ikke helt etter planen siden jeg helst vill bo sentralt i Lyngdal. Men det positive veide opp for det "negative" og det fristet så mye med litt trygg og god økonomi. I tillegg er vi nærmere tomta og jeg har endelig sol og hage! Det er verdt å juble for! 9 minutter hjem fra jobb er også en stor oppgradering. Veldig deilig! Vi storkoser oss rett og slett, masse tid sammen med gode venner og familie og det er så godt!

Nå nærmer det seg starten på husbygging mer og mer og hubsen jobber for tiden på tomta. Her er noen bilder fra når det var sprenging på gang!


Herligland, han kan alt han hubsen!!

Nå må jeg prøve å overvinne litt av kaoset i 2. etasje! 

Ønsker dere en fortreffelig kveld!


Ingen kommentarer: