onsdag 28. august 2013

Takstoler og 2. etasje

Wuhu! I dag ble takstolene heist på plass! Det var skikkelig stas og endelig få se hvordan huset blir på størrelsen. Det er en smule stort ja, men bor man landlig så har man jo plass til det;-) Tenkte jeg skulle dele litt bilder fra 2. etasje ettersom veggene også har kommet opp siden sist. Jeg vil vise dere litt hvordan rominndelingen blir. Selv om det sikkert ikke er så veldig lett å se uten plater på veggene.


På bildet nedenfor sere dere disponibelt(soverom, gjesterom, tv-stue, hvem vet, vi har ikke planene helt klare på de forskjellige rommene) rom til venstre og vaskerom til høyre. Vi valgte å gå for vaskerom i 2. etasje siden vi har alle soverommene der. Det ligger vegg i vegg med badet og vi håper vi kan få til en løsning med gjennomgående skap med en skapdør på veggen inne på badet til skittentøy.


Til høyre for vaskerommet er det en skråvegg med dør inn til badet. Dette blir hovedbadet med badekar, to vasker, dusj og toalett. Det blir også inngang til soverommet vårt fra dette badet. Deilig!


På bildet under står jeg egentlig inne på vaskerommet og ser inn på badet. Under vinduet her skal vi bygge inne badekaret. Å som jeg gleder meg til å få badekar. Les mer om de planene for innholdet i badet her.


På bildet under står jeg i hjørnet av badet hvor dusjen skal være og tar bilde ut i badet mot soverom og garderobe. På veggen bak pakken med gipsplater blir det innredning på hele veggen. I enden av den gule pakken blir det dør inn til soverom.


Under står jeg inne i soverommet og tar bilde av garderoben. Den blir en del av soverommet. Vi vurderte å sette inn dør her i ettertid, men det blir rett og slett for smal åpning. I bakgrunnen ser dere badet.


Under står jeg inne på soverommet og tar bilde ut i hallen. Vi har tettet igjen det åpne rommet ned til hallen under så det skal bli lettere å jobbe. Vi var en smule sjokkerte over hvor stort dette rommet blir. Det tar opp myyye av 2. etasje. Men så hadde vi så lyst på denne gangen begge to da. Bra blir det nok uansett størrelse!


På bildet under er det to disponible rom som mest sannsynlig blir brukt til soverom. 


Inne skrådøren under kommer du inn på rommet som jeg har planer om å bruke som hobbyrom/kontor. Innenfor her blir det kanskje gjesterom/kontor. Vi får se hvor det ender opp.


På bildet under står jeg inne på gjesterom(kanskje) og tar bilde utover i huset. 


Så det var 2. etasje! Det har vært veldig gøy de siste ukene nå og se veggene komme opp. Når man bare har studert rommene på papir er det veldig spennende å se hvordan de blir i virkeligheten.

Ønsker dere en fin kveld! I morgen er det 11 timer på jobb for meg også skal jeg ha langhelg. Det blir deilig!

6 kommentarer:

Catje sa...

Spennende! Ser ut til at vi har ganske lik smak både når det gjelder bad og kjøkken :) Jeg håper på å få gjennomslag for klassiske armaturer på badene håre når de skal pusses opp. Veldig fornøyd med kjøkkenet vårt fra Neptune. Billigere enn Lidhults og Kvänum som jeg hadde drømt om! Lykke til videre!

Villa Fagerbakken sa...

Hei!
Her har det jo skjedd mye!! Og for et giga hus: ) Det blir nok kjempeflott!!
Ha en fin helg!
Klem Iris

Caroline Alpgard sa...

härligt vad det går fort nu! Så spännande att se hur det växer fram.
Blir det en eller två trappor upp till etage 2?

Heims verden sa...

Ja nå de første månedene går det i hvert fall fort;-) hehe

Det blir en trapp opp midt i hallen. Der hvor byggetrappen går opp nå:-)

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Wow...så stort og lekkert! Det må være moro og spennende å se det ta form step by step! Tenker du gleder deg til du kan begynne å innrede;-)

Ha en fin søndag!

Cat:)

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.