torsdag 27. juni 2013

Uteplassen vår

Nå skal dere få se den flotte uteplassen vår...Vi har masse jord som må fordeles rundt i hagen. Vi Hubby fyller også på uteplassen med steinmasse(akkurat nå som jeg skriver), ca slik som vi har tenkt den i hvert fall. 


Her ser dere ca hvor uteplassen blir. Eller, kanskje ikke så veldig godt å se hvordan det blir...Vi vet det jo ikke helt selv enda. Det kommer nok til å bli ei god stund til vi finner ut av det også! Hus først!


I går hadde vi bryllupsdag. 3 år siden vi giftet oss! Kan ikke tro at tiden har gått så fort. Vi er så glade og takknemmelige for alt vi har!  


Håper dere følger med videre i "bygginga". Nå er det ikke lenge til vi begynner på grunnmuren og i august er planen at snekkerene skal sette i gang. 

Jeg skal prøve å begynne å dele litt planer for huset. Men litt vanskelig ettersom vi ikke har bestemt ting helt fast. Bare mange ideer og så alt for mange ønsker!

God helg til dere i morgen!

5 kommentarer:

Anne sa...

Spennende prosess dere er inne i. Blir gøy å følge med dere :) Masse lykke til! Og ha en herlig sommer! :)

Klem Anne

Lille Persille sa...

Spennende! Lykke til:)

Caroline Alpgard sa...

Gud så spännande, kommer att bli superfint alltihopa! Ska bli kul att följa er i processen. När kommer grunden att bli klar? Vilka bygger ni med?

Heims verden sa...

Hei Caroline:-) vi satser på å støpe grunnen i midten av juli, så skal snekkerene begynne i løpet av august. Det blir veldi spennende:D bygger du hus? Hva mener du med hvilke vi bygger med?:-)

Elisabeths Borg sa...

Ja slike marmor fliser er i Norge, det eneste negative er det er med NORSKE priser, buhu!!

Lykke til med støpingen:-)

Klem fra Elisabeth