søndag 25. august 2013

Husoppdatering

Da var det på tide med en oppdatering siden det har skjedd ganske så mye siden de tre ytterveggene kom på plass. Nå er ytterveggene i 2. etasje også på plass! Juhu! På tide med en liten omvisning!

Her ser dere huset fra siden der hovedinngangen blir. Det var utrolig gøy å kjøre nedover veien fra jobb og se at veggene i 2. etasje var på plass. Under ser dere hallen. Hubby måtte lage en midlertidig trapp, men den ordentlige vil gå opp på samme plass som denne. På hver side av trappen blir det skyvedører inn til stuen bak. På den høyre veggen er det dør inn til grovinngangen og dør inn til badet. På den venstre siden er det inngang til kjøkken. I 2. etasje blir det åpent ned og rekkverk rundt hele gangen opp.


På bildet under ser dere grovinngangen. Helt i enden av veggen på venstre side er det dør inn til en bitteliten WC og til teknisk rom.


Under her ser dere badet med toalett, dusj og vask, bak teknisk rom og helt bakerst er den lille WCen.


På bildet under står jeg inni kjøkkenet. Her ser dere skafferiet. Det skal komme opp en vegg her etter hvert!


Kjøkkenet! Forelsket i dette rommet og hååååper at det blir så fint som jeg ser for meg! Det blir kjøkkeninnredning under de tre vinduene og nesten bort til døren.


Her står jeg borte der hvor kjøkkeninnredningen kommer. I delen med hubsen blir det stort spisebord. Vi valgte å ikke ha noe spisestue, men heller stort kjøkken.


På bildet under står jeg i stuen.


Under på bildet er den andre stuen. Her blir det tv og forhåpentligvis en stoooor sofa! Til høyre hvor det ser ut som det skal en dør er planen å ha en gjennomgående peis.


Under på bildet står jeg i tv-stuen og ser inn i den andre stuen og inn på kjøkkenet. Det blir god trim å springe frem og tilbake til kjøleskapet fra andre enden av huset;-)


Det er ikke så mange bilder fra 2. etasje siden kun ytterveggene er kommet opp. Her står jeg på toppen av trappen og kikker ned i hallen. Denne veggen blir ganske høy, men taket stopper i en rett linje over vinduene. Det vil ikke gå skrått, selv om det kunne vært veldig fint da...Men høyt nok blir det i hvert fall!


Her kommer det rekkverk rundt og det blir åpent ned i hallen. I 2. etasje blir det standard høyde på 2,40 under taket. Det er nesten rart å gå opp i 2. etasje når man har gått rundt i 1. 


På bildet under ser dere døren og vinduene på soverommet vårt. Her blir det utgang til veranda.


Til uken kommer takstolene. Spennende! Da får vi endelig sett hvordan størrelsen blir. Ikke lett å se det for seg når man kun har tegninger i hånden.

Ønsker dere en nydelig uke!


3 kommentarer:

Anno 1924 sa...

Så langt dere har kommet!! Spennende å følge med!:)) Det kommer til å bli så flott!!!
Ha en fin uke:)) Klem

Caroline Alpgard sa...

Oj vad fint det kommer till och bli!
Entrén/ hallen med trappan upp och räckena på 2 etage kommer att bli så elegant och andas lyx :)
Mer uppdateringar tack :)
Ha en fin spännande vecka.
Caroline

Caroline Alpgard sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.