søndag 11. august 2013

3 yttervegger på plass!


Her kommer en liten bildeoppdatering fordi nå har det skjedd saker og ting! Gulvet er støypt. Svillene er på plass og tre yttervegger er reist! Det var helt fantastisk gøy å kjøre nedover dalen den andre dagen snekkerne hadde vært der og se veggene stå oppreist. Helt utrolig gøy! 

Da svillene var på plass kunne vi se rominndelinga litt bedre. Enda vanskelig å se for seg helt hvordan det blir. Men ååå så gøy det er!Det var også gøy å se hvordan takhøyden var. Vi har valgt å ha 3 meter under taket i første etasje. Dørene er 250 høye. Jeg ser kjempeliten ut når jeg står i døråpningen, veldig morsomt egentlig. Vinduene på fremsiden her er to meter høye så de er ganske store de også!


Utsikten ut fra den midterste stua.


Gleder meg til å se fremgangen denne uka. Det er så spennende! Det er også veldig gøy at det går så fort disse 2-3-4 månendene og huset vil se ferdig ut utvendig. Men etter det vil det nok bli sneglefart ettersom vi starter på egeninnsatsen innvendig. Det blir litt av en jobb!

Ønsker dere en fiiin uke!

1 kommentar:

Caroline Alpgard sa...

Hej, åh så spännande, önskar vår dag snart kommer då vi ser väggarna resas. Vilken härlig syn det måste vara! Takhöjd på 3 meter på NB kommer bli kanon, vilkn rymd!! Ska bli så spännande att se bilder på ert hus när det växer fram. Trevlig söndag.
mvh Caroline