mandag 9. september 2013

Snart takstein

Overskriften stemmer i hvert fall når disse bildene ble tatt i går. I dag har taksteinen kommet opp på taket og de har begynt å legge den. Spennende! Valget falt på svart med litt glans i. Vi drømte om skifer, men det ble prioritert bort. Kanskje det heller blir når vi skifter takstein om 30 år, hvis vi begynner å spare! Hehe


Som dere sikkert ser så har det skjedd en del siden sist! Det blir så gøy å se hvordan det blir med takstein. Vi vurderte mellom grå og svart, men vi kjørte safe og valgte svart. Hadde sikkert blitt veldig fint med grått også, men svart visste vi helt sikkert at ville passe til huset vårt.


Min herlige venninne Torunn er med opp og inspiserer huset.


Hubsen og hans gode medhjelpere har murt piper. To stk kommer opp midt i gangen, veldig spent på hvordan dette blir seende ut til slutt!


Pipene som går igjennom 2. etasje. Det blir ikke gulv rundt hele pipene. Vi har bare lagt litt falsk gulv nå i byggeprosessen.


Maaaaange meter med pipe!


Veranda ut ifra soverommet vårt. 


Huset fra fremsiden. Støttene til verandaen skal byttes ut med søyler av en eller annen slag etter hvert! Mest sannsynlig helt firkanta.

Kommer snart tilbake med flere bilder av huset.

 Akkurat nå ser jeg frem til at vinduene snart kommer. Fredag eller lørdag etter planen. Vi gleder oss sååå! Valget falt på Frekhaug. Innen budsjett også, eller 3000 over! Det var vi veldig godt fornøyd med ettersom det er en stor post! I tillegg var det akkurat de vinduene vi ønsket oss mest. Stas! Alle vinduene blir sidehengslet og åpne/lukke vinduer bortsett fra de i hallen som får fastkarm. 


Når det kom til vinduer var det eneste jeg visste at jeg ønsket dråpehaspe og stormkrok slik som bildet over viser. Det var flere som hadde dette. Men alt i alt med pris og at vi likte utseende på disse vinduene best så er vi kjempe fornøyde med valget! Nå håper vi bare at det ser bra ut med inndelingen på sprossene! Spennende!

Ønsker dere en fin uke!


2 kommentarer:

Lithe sa...

Spennende prosess dette her! Det ser ut til å bli litt av et drømmehjem :)Kunne gjerne stått opp til den utsikten fra verandaen hver morgen ;)

Caroline Alpgard sa...

Hej! Så fort det går nu. Förstår du knappt hinner uppdatera med bilder. Spännande att se när fönster är på plats och även med takpannor på :-)
Ha en fin söndag kväll!