torsdag 3. oktober 2013

Litt kledning!


Vi er heldige og har noen supereffektive snekkere! Så nå er det ikke lenge til det er ferdig utvendig. Vi skal selv ta verandaen og overbygget over døren. Hubsen er godt i gang med verandaen allerede. Det tar litt tid siden vi ønsker å ha den tett for regn under. Men her er en liten bildeoppdatering. Var ikke mange bildene jeg fikk tatt!Kjøkkensiden av huset! Vi er så fornøyde med vinduene og dørene! De er så fiiiiine! hehe! 
Godt vi er så fornøyde, hadde vært surt visst ikke...


Jeg glemte bort å vise døra ut fra soverommet. Men her er den altså. Lurer på hva vi skal dekke over den med når vi skal sove...Denne skulle egentlig hatt fire ruter i høyden. Vi får se hva vi gjør med det.


Inn til soverommet blir det dobbeltdør, litt unødvendig, men det er jo himla fint da! Også hadde det nok sett litt rart ut i hallen hvis ikke!

Ønsker dere en herlig kveld!

3 kommentarer:

Caroline Alpgard sa...

Aaaaaahhhhh så fint det blir! Otroligt palats ni bygger!!
Svårt att få en uppfattning hur höga dörrar är mm men jag förstår ju då det är 3 meter upp till tak på nedre plan.
Ha en fin helg Silje. Klem!

Helene sa...

Hei vil bare si at jeg ved en tilfeldighet klarte å rote meg inn på bloggen din og klarer bare ikke å rote meg ut. :)her var det ekstremt mye fint og kjempe gode tips til meg som skal bygge nytt hus om ikke alt for lenge.
Nydelig hus dere skal bygge så er grise misunnelig der, var gøy å endelig finne en blogg hvor hvert eneste bilde jeg bladde gjennom bare ble bedre og bedre:)

Heims verden sa...

Tuuuusen takk for superkoselig kommentar Helene! Det er gøy å høre!!