fredag 18. oktober 2013

Spisebordet vårt


I dag var den store dagen! Spisebordet skulle bli levert. Det var litt vel spennende å kjøpe spisebord til huset usett(vi fikk gode bilder på mail da), men du og du så bra det gikk! Det er så lekkert! Akkurat det jeg har lett etter. Hubsen var også superfornøyd, det er ikke alt som går gjennom kvalitetssjekken hans(heldigvis) 

Vi er kanskje litt tidlig ute siden huset mest sannsynlig er ferdig tidligst(!) neste jul. Men jeg var så redd for at dette skulle forsvinne. Det hadde de perfekte målene og hadde akkurat det rette utseende. Vi har satt det midlertidig sammen også må vi desverre pakke det ned igjen. Sørgelig, men vi får ikke plass til å ha det fremme i huset vi leier nå. MEN, så blir det jo stor stas og pakke det opp i nytt hus og nytt kjøkken.

Måtte ta noen bilder så her får dere se herligheten på 280x110 cm, heltre eik...Ikke de beste bildene i dette lyset da...





Bildene under og over er kanskje det mest realistiske i forhold til farge, det er kanskje litt lysere i virkeligheten.



Ååå, nå må vi bare kjøre på å få huset ferdig, haha!

Ønsker dere en nydelig helg!



6 kommentarer:

Anonym sa...

Nydelig...hvor er det kjøpt ?

Anno 1924 sa...

Deilig med så stort spisebord da!:)) Det er plass til mange rundt det bordet! Skjønner godt at dere ville se hvordan det ble:) Kjempefint! Ønsker deg en fortsatt fin helg:) Klem

Heims verden sa...

Det er kjøpt på novasolo.no :-)

Villa Agnes sa...

Det var kjempe flott!
Jeg er på let etter noe i samme størrelsen. Så det var et godt tips. :)

Kjærlighetsstien sa...

Flott bord:)

Unknown sa...

Hej, hur mår ni och hur går det för er? Har inte hört något på länge? Står bygget still eller kommer ni göra allt själva invändingt?
Klem