fredag 4. juni 2010

Flyttedag!


Jeg kan enda ikke tro at jeg virkelig skal flytte fra Stavanger! Skal ikke si annet enn at det var tungt å sette seg på buss/tog i begynnelsen. Savnet min kjære noe veldig.

Men med så herlige venner jeg har funnet meg her kommer jeg til å savne dagene her noe veldig. Stavanger er en herlig by og vil alltid ha en plass i mitt hjerte. Heldigvis bor mine kjære her enda og jeg gleder meg til å reise på besøk.

Men nå er det tid for en ny by og nye muligheter. Gleder meg til å få oppleve Grimstad i noen år fremover.


Men nå har Vegaren min kommet for å hente meg hjem;) Får bare satse på vi får med oss alt. Heldigvis ikke denne lille tassen vi skal kjøre!

So long Stavanger!

2 kommentarer:

C ♥ sa...

Velkommen til det blide sørland :) Håper du vil trives.

klem C ♥

SU sa...

Nåååå såg eg dette innlegget... Snufs. Så herlig å høre du syns vi er herlige venner..(bare velger anta eg ôg hørte til under der, hihi) Og så var det litt trist å huske på at du faktisk har flytta fra oss igjen.. :(

Så har eg tenkt lenge på å sei at eg syns du har en herlig blogg:) Eg trudde lenge du bare hadde en sånn interiørblogg, bare det eg har fått med meg før, men plutselig såg eg litt nærmare og oppdaga en heil verden, bokstavelig talt!

Så her blir eg flink å følge med... Ellers gjer eg deg obs på at du har en drøøøøssss med besøkande, så eg minner igjen om at det kanskje er smart med litt reklame...... Meiner dei der google ads er veldig diskrète og fine. Fin bittelita ekstrainntekt. ;)

Husk kort til guttane fra Malaysia!!

*savneklem*
Suna